0
0

hobilerim var ancak işten fırsat bulamıyorum hobim basketbol oynamayı severim özellikle sevdiğim kızla fobim yüksekte duramam fazla.

0

evet hobilerim var bunlar kitap okumak, kahve içmek, film izlemek, müzik dinlemek gibi... fobilerim ise birinin yüksek sesle bağırması veya konuşması.

0

habim resim çok güzel resim yaparım çünkü el sanatım iyidir

0

hobilerim çoktur ve bayada vardır.fakat hobilerim yok nedenini bende bilmiyorum ama fobilerim genellikle yok yani hatta hiç yok.hobilerim olarak bilgisayar oynamak en büyük hobimdir.bisiklet sürmek felanda ekliyebiliriz.bir çok hobim vardır yüzmek felan vs.. güzel aktiviteler olan her şey hobimdir.

0

hobilerim: kitap okumak, gitar çalmak, yüzmek, bisiklet sürmek, sinemaya gitmek, alışveriş yapmak, pc oyunları oynamak.
fobilerim: karınca, uğur böceği, arı hariç tüm böcekler, kaplumbağa hariç sürüngenler ve fare.

0

merhabalar benim de her insan gibi hobim vardır benim hobilerim hafta sonları arkadaşlarımla beraber eğlenmeye giderim mesela nargile içmek sinemaya gitmek gibi şeyler olabilir ondan sonra hamburger yemek gibi hafta sonları bu şekilde değerlendiriyorum kendimi arkadaşlarımla daha sonra bir hobim ise araba sürmek gerçekten araba sürmeyi çok seviyorum ve her sürdüğünde eğleniyorum evet gerçekten araba sürerek çok iyi zaman geçirebiliyor um hobilerimiz şu an aklıma geldiğinde aklıma geldiğince anlattım fobim ise yüksekten çok korkuyorum özellikle bir keresinde yamaç paraşütüne gitmiştim ve aşağı doğru yürürken çok korkmuştum ondan sonra yüksek korku başladı ve artık yüksekten çok korkuyorum balkondan aşağı falan bakamıyorum

0

var tabi olmaz olur mu:)
hobim her alanda her konuda basarili olmak,
fobim de her alanda her konuda basarisizlik.

0

hobilerimde var fobilerimde . hobilerime örnek verecek olursam ; kitap okumak , yürüyüş yapmak , sinemaya gitmek , yemek yapmak gibi devam ediyor . fobilerim ise ; yılana dokunmak , tır'a binmek , ucağa binmek . bunlar hobi-fobilerim .