0

başa baş gidicek bir mücadele olup fenerbahçenin kazanacağını düşünüyorum

0

bu maç zorlu geçecek bir maçtır.fenebahçe takımı euro ligde lider durumda .10 galibiyet aldılar.1 mağlubiyet .cska takımıda iyi bir takım.fenerbahçe hem kendi evinde oyması nedeniyle hemde koç obradoviç faktörü ile seyircinin de desteğiyle maçı zorda olsa kazanır diye düşünüyorum.

0

benim en çok merak ettiğim maçlardan biri sahasında fenerbahçe cska moskova maçı. çünkü fenerbahçe kulübü basketbol da oldukça başarılı gidiyor ve avrupa kupalarında özellikle yenemediği takım yok. kadro olarak fenerbahçe bu sene daha da kuvvetli olduğunu ve taraftarı önünde büyük ihtimalle maçı kazanmak isteyeceklerdir. cska moskova takımında baktığımız zaman teknik adamları oldukça çok güzel bir kadro kurduğunu ve avrupa kupası'nda oldukça başarı elde eden bir takım olarak görüyorum. fenerbahçe taraftarı bu maçı çok büyük yoğun ilgi göstermesi gerekiyor. çünkü fenerbahçe kulübü oldukça büyük bir kulüp ve taraftarın desteğini aldığı zaman daha da çok iyi maçlar çıkarıyorlar ve sahadan galip ayrılarak taraftarını mutlu ediyorlar. savunma ağırlıklı bir maç bekliyorum ve iki takım da sayı bulmakta çok zorlanacaktır büyük bir ihtimalle. seyirci ve izleyici bakımından çok güzel bir maç olacaktır herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum bu maçı. fenerbahçe kulübü teknik adamı obradovic oldukça böyle maçlara çok önem veren ve maç sırasında oldukça oyuncularına tepki gösterebilecek bir adam olduğunu görüyoruz. çünkü bir hata yaptıklarında dahi onlara çok sert tepkiler ve sinirle ne bildiğini maç sıralarında hep maç görmüşümdür. inşallah basketbol zevki çok iyi olacak 1 maçtır ve daha iyi yerlere gelmelerini bekliyorum fenerbahçe kulübü inşallah bir gün bizi gururlandırır.

0

yani şu an bilemedim. bir fenerbahçeli olarak sanki moskova bizi yener gibime geldi. :)) şimdi ersun yanal geldi ama fenerbahçe'nin başına şu an neler değişir hiç bilemem ersun yanal zaten iyi bir teknik direktör bizi ust seviyeleri taşıyacağını inanıyorum... ama moskova yenebilir miyiz?? bilmiyorum yenemesekte meslekte beraber kalırız inşallah yani ama ben gene de fenerbahçe'nin yenmesini isterim.

0

bu maç hakkındaki fikirlerimi size söyleyecek olursam eğer,fenerbahçe baktığımız zaman euro lig'de 11 maçta 10 galibiyet alarak şu an lider durumda bulunuyor.öte yandan cska moskova 11 maçta 9 galibiyet alarak fenerbahçe'nin arkasında bulunuyor. bana göre bu maçı fenerbahçe kendi evinde olduğu için kazanacaktır diye düşünüyorum.baktığımız zaman cska moskova eski formunda değildir özellikle teodosic takımdan gittikten sonra bana göre çska takımı bayağı bir düşüş yaşanmıştır.fenerbahçe bogdanovic gibi bir yıldızının kaybetti. ancak takım bu kadroya rağmen hala euro lig'de lider durumda bulunuyor. bana göre bunun tek sebebi başımızdaki koçtur diye düşünüyorum. kesinlikle çok başarılı ve dünyanın en iyi koç olduğunu düşünüyorum obradoviç bu maçın ne yapar ne eder kendi evinde vermez çünkü kendi evinde bayağıdır yenildiğini görmüyorum. ben fenerbahçe'nin bu maçta zorlanacağız ancak kazanan taraf biz olacağız diye düşünüyorum