0

degisik ve guzel sorular soruldugu surece her soruyu begrniyorum ben. sitede bazi arkadaslar gibi kolaya kacilip, sitede sorulmus olan sorulari degistirip degistirip tekrar soruyorlar. yani kendi aklins grlip sormak yerine kolaya kaciyorlar. nasilsa para kazanacaklar ya. 2 kurus cepte ya. cevaplarda kim yazacak, kim uzatacak daha fazla kazanç sağlayacak, değil mi? ve sadece soru soruyorlar. kendilerini crvaplsrda goremiyoruz. brn onlara hazirci arkadaslar diyorum.

0

ben genel olarak seni sorularını beğeniyorum. ancak çoğu araştırma isteyen sorular olduğu için cevaplamıyorum diyebilirim.

0

fena değil soruların ya.fakat senin sorularada başkalarının sorularınada ne kadar yazsak ginede fazla kazanç gelmiyor ama olsun bilgi topluyoruz diyelim.keşke bu kazançlara başka bir yenilik daha gelse ya.

1

abla vallahi memnunum sayfadan ama kazanç oranları biraz daha yüksek olsa çok daha güzel olur. mesela destanlar yazıyoruz sabahtan akşama kadar ama kazançlar günde en fazla 5 tl oluyor.

1

ula kanka beni çok güldürdün ben sadece sen iki tane sonra gördüm iki tane sonruna da cevap verdim. be çok memnun kaldım ama güzel sorular sormuştun gerçekten hatta sormani'de beğenmesi lazımdı yani bu kadar güzel sorular sormaya devam et böyle ben cevap veririm gördükçe ama göremedim mi cevap veremiyorum ama görünce de cevap veriyorum biliyorsun yani. :))) aman beaaa