0

yani tamda istediğim gibi artış yok günlük iki tl anca kazanabiliyorum.hergün iki kat kazanç olsa daha iyi olurdu böyle hiç artış göstermiyor ki.

0

para kazanmak suan odememi aldiktan sonra zorlasmaya basladi cidden kazanclarda ciddi dusus oldu site kazanmiyormu kimsenin hakkini yemiyorsunuz parayi tam zamaninda alabiliyorsun ama kazanclarin artmasini arz ediyorum cunku zor kazanilmaya baslandi cidden bu durumda kazanclar artmasini arz ediyorum sorumani son derecede guvenilirdir.

0

herkes ister hani yüksek olsun diye. kim hayır der ki. ama yine de az da olsa kazanıyoruz. bir iki kuruş daha artsa bence site daha da canlanır. çünkü bazen çok yavaş birikiyor.

1

para kazanma yöntemi olarak memnunuz. ama kazançlar biraz artsa kimse hayır demez. eskiden daha kolay birikiyordu sanki bu paralar. iki kat kazanç biraz kazançlarımızi hareketlendirir inşallah keşke temelli kalsa.

1

yani biraz az artmaya başladı şu sıralar. ama olsun damlaya damlaya göl olur neticede :)

1

yani önceden daha iyidi az çok artıyordu ama artma biraz düşmüş. keşke hep 2 kat kazançlar olsa herkes kazanır.

0

kazançları biraz artırsalar iyi olacak.gerçekten 1-2 krş çok az.artık sitede reklamlarda var.reklam gelirlerinden birazda bizlere yansıtılmalı.

0

aslında gayet makul , sorulara verdiğimiz cevaplar ne kadar uzun detaylı ,gerçek ve mantıklı ise o kadar kazanç elde ediyoruz yani cevap verirken 1 kuruş veya 10 kuruş kazanmak bizim elimizde , ama sorulan sorular için biraz daha fazla kazanç verse daha iyi olacak. ha unutmadan birde sorduğumuz sorulara da verilen cevaplardan kazanç elde edersek çok iyi olur.

0

biraz daha yüksek miktarlar ödense daha ilgicekici bir uygulama olur ve kullanıcı sayısıda daha fazla olacağını düşünüyorum .

0

aslinda biraz dusurduler kazanclari ama buna da sukur. yine az cok demeden birseyler yapwbiliyoruz. ufak tefek giderlerimiz icin kullaniyoruz ama.. sitede aktiflik kalmadi. sitedeki kazanclar azicik yukseltilse eski aktifligine, hatta yeni yelen uyelerle birlikte baya aktif olacagini dusunuyorum sitedeki arkadaslarin. sorumani yonetimi en kisa zamanda bunun bir caresini bulur umarim

0

buna da şükür diyebiliriz.ancak bence kesinlikle zam yapılma zamanı gelmiştir. diye düşünüyorum.çünkü para kazanmak için bayağı bir uğraş veriyoruz.bunun karşılığını güzelce almamız gerekir.

0

buna da şükür ilerde artar büyüdükçe önemli olan hak yemesin birçok benzer site gibi hakkımız neyse versin de onlar düzelir . zaten zaman zaman yarışmalarla geliri yükseltiyorlar.

0

artmıyor ki millet götürüyor paraları ben hala amele gibi uğraşıyorum.

0

aslında biraz yükselse daha iyi olur ve daha çok katılımcı olur bence

0

çok iyi umarım verdiği miktar artar şuan 22 tl küsur para var

1

gene de şükür diyelim ama biraz yani yükselse de çok iyi olur. gerçekten de en azından millet daha çok sıkı bir şekilde sarılır buraya kazançlar biraz düşük gibi aslında yükselse gerçekten çok iyi olacak. benim gibi düşünen arkadaşlarım da çok hani en azından başka siteye gitmemiş olur millet çünkü buralar gerçekten çok durgun sorumani bu konu üzerine çalışması lazım kazançlar biraz yükseltsin bak işte bu site nasıl canlanıyor yine eskisi gibi.