0

evet ama bu sefer ya bu kişi iyi diye iyi niyetimizi su istismar eden de çok onlar yüzünden iyilik yapmaktan sogudum.

0

evet tabi ki var.yoksa toplum diye bir şey kalmaz.sadece kendini düşünen kendi çıkarına göre hareket edenler bir süre sonra yalnız kalmaya başlarlar.30 40 öncesi gibi değiliz çok kalabalık yaşıyoruz.çoğu zaman birbirimizden haberimiz olmuyor.gördüğümüz duyduğumuz bildiğimiz hangi soruna duyarsız kalabiliriz ki.dostlarımıza arkadaşlarımıza sadece iyilik olsun diye değil kendimizi de mutlu etmek için her zaman yardım elini uzatmalıyız.sadece insanlar değil ihtiyacı olan bütün canlılara yardım etmek insanı daha çok insan yapar.

0

insanlara yardım etmekten kim mutlu olmaz özellikle onların mutluluğunu görünce insan ister istemez mutlu olur . önemli olan bunu gizli yapıp karşındakini rencide etmemek bazı kişiler iyilik yapıyor özellikle ünlüler peslerinde bin tane gazeteci magazin habercisi nerde kaldı bu iyiliğin gizliliği nerde kaldı o iyilik yaptığın kişinin gururu. lütfen bu şekilde iyilik yapacak olanlar veya iyilik yapıp yedi yirmidört millete bunu anlatacak olanlar hiç yapmasın zaten sevaptan çok günaha dönüyor olay .

0

illa ki vardır ama günümüzde bi çıkarı olmadan sadece insanlara yardım edince mutlu olduğu için yardım eden insan kalmamıştır