0

şiddet mevcut durumu 2. katına cıkartan ve geri dönüşü olmayan aptalca bir eylemdir. sakin kalıp konusmak ve çözüm için bşeyeler yapmak herseyi çözmeye yetecektir. altan alma özür dileme kusur kabul etme bunları yapınca adamlıktan yada insanlıktan cıkmıyoruz. özellikle hayatı daha sakin ve huzlurlu yasamak için şiddetten uzak durmak gerek

0

ılımlı bir insanım ama damarıma basarlarsa öfkeme yenik düşüp karşımdaki kişinin kalbini çok kötü bir şekilde kırarım.zaten ben öfkeme yeni düştüysem patlama seviyesine gelmiş oluyorum ve çok kötü bir şekilde karşımda insanın yüzüne resmen alev püskürtüyorum.

0

çoğunlukla ofkeme yenik düşerim. aslında bu devirde artık hiçbir şeyin nezaket ile cozulebilecegine inanmıyorum.

0

oldukça ılımlı sakin bir yapıya sahibim . öfke kontrolünü sağlayan bir yapım vardır . kolay kolay sinirlenmem . şiddete başvurmam . şiddet doğru bir şey değildir . bir insanla ancak beyninize mücadele edebilirsiniz . fiziksel olarak mücadele etmek bize birşey kaymaz yada kazandırmaz . aksine kaybettirebilir . karşınızdaki insana zarar gelebilir veya canına bile kastedebilirsiniz . bu yüzden şiddetten uzak durulmalıdır . ben şiddetle bir durumun çözüldüğünü hiç görmedim . kimse kimseyle anlaşmak zorunda olmayabilir . ama saygı çerçevesinde olunmalı ve ona göre bir tutum sergilenmelidir.

0

karşımdaki insan ilimli ise ilimli bir şekilde yaklaşırım... ama kalkıp bana böyle ters konuşursa şiddet uygularım yani kendisi kaşınıyor biraz zaman hak eden hakkını veririm, hani bir şey derler ya hak edenin hakkını vereceksin ben de öyle yapıyorum dayak istiyorsa dayak atarım, sevgi istiyorsa sevgi veririm. bu şekil yani yalanı sevmiyorum.

0

allah'ın bildiğini kuldan saklamak doğru olmaz. burada ılımlı birisiyim dersem yalan söylemiş olurum. genelde şiddet ile çözerim sorunlarım. çünkü karşımdaki insanlar ılımlı olmaktan anlamıyorlar illa gel döv diyorlar. bende istediklerini yapıyorum ve onları kırmıyorum. ılımlı olmayı çok denedim ama şiddetle çözdüğüm sorunlarımı ılımlıyken çözemedim. şiddet candır bazen çok güzel bir şeydir. fakat tabi gereksiz yere en ufak şeyde şiddet kullanmakta kötü bir davranıştır. duruma göre ayarlamak lazım şiddet olayını.

0

genelde ılımlı biriyimdir. kolay kolay sinirlenmem, yakıp dökmem.