0

yani genelde alınabilecek ne varsa çoğu kişi bu günde indirim yapmaya çalışıyor kendince. şubeleşmiş yerlerde (lc waikiki, defacto. koton gibi yerlerde) daha rahat indirim yapılabiliyor. bu bir gerçek yani. birde çok büyük markalar yani. teknoloji devleri olabilir, teknoloji mağazaları olabilir (bimeks, vatan gibi) büyük giyim markaları (zara, burberry gibi) kendi karlarını biraz daha aşağı çekim daha az karla rahatlıkla daha fazla satış yapabiliyorlar. ama küçük esnafın öyle indirim yapabileceğini pek sanmıyorum. ama yani teknolojik alet filan alacaklara bu indirimleri değerlendirmelerini tavsiye edebilirim. bazen öyle indirim yapıyorlar ki, normal zamandaki fiyatlardan daha uyguna alabilme şansları var. yani fırsatları kovalayın arkadaşlar. takippte kalmakta fayda görğyorum böyle günleri ben. parayı kolay kazanmıyoruz sonuçta.

1

bence tamamen göstermelik indirimler yapıldı özellikle türkiye'de. belki yurt dışında cazip indirimler olmuştur özellikle elektronik kısmında. o kadar birbirlerine kırıp geçirdiklerine göre.

internet sitelerine göz attığım kadarıyla biz de çok gerçek bir indirim yaşanmadı. herkes sadece alışveriş yapmaya teşvik edildi diye düşünüyorum.

1

ben yapıldığını düşünuyorum özellikle elktronik ürünlerde nedeni ben kargo sirketinde çalışıyorum hepsi burada kutusu geldi bitane merak ettim arkasında faturaya baktım iphone6 1750 tl çok şasırdım benim için çok ucuzlamış yani genel olarak bilemem ama elektronik ürünlerde indirim yapılmış.

1

onu bunu bilmem de milletin deli gibi alisveris yaptigi kesin bir de derler ki para yok bence de kismen de olsa bi indirim yapiliyor

1

ilk fiyatları yukarı çekerek indirim yapmış gibi gösteriyorlar her sene aynı muhabbet,tabiki de indirim yapılmıyor,miş gibi yapılıyor.