0

indirim diye bize normal fiyatından sattıklarına inandigim icin pek alışveriş tataftarı değilim

0

büyük yılbaşı indiriminden ne yazık ki faydalanamadım. maddi durumum buna uygun degil şuan. hem yılbaşı da çok önem verdiğim bir gün değıl açıkçası. normal bir gün bana göre.ayni zamanda bir yaş daha yaslaniyorum .:)31 oluyorum bunu siyahlar içinde kutlamam lazim sanirim:)

0

valla ay sonu geldi ben ay sonu indirim olsa bile birsey alamıyorum nedense ödeme zamanı gelmiş oluyor . alışverişe limit kalmıyor. ama zaten büyük indirim diyip bindirim yapıyorlar inanmamak lazım . fiyatları normalden daha yüksek yazıp indirdik diyorlar. o sektörde çalıştım ordan biliyorum.

1

trend yol ve bazı üye olduğum bilinen markalardan bana indirim için bildirimler geliyor ama ihtiyacım olan bir şey yok. ucuzladı diye düşünüp bir şeyi almayı 2-3 yıldır bıraktım.
her şeyim var en kalitelisinden bir yığın. onları giymeye çalışıyorum.işte geçmişte vardı bu hastalığım bir yerde. hoşuma giderse, ihtiyacım var ya da yok düşünmeden ucuzluğa girdi kaçırmayayım düşüncesi ile alırdım. artık kendimi frenliyorum. geçmişte aldığım kaliteli ve marka ürünlerde bugün kar'ım oldu netice de. işe yaradılar.

0

yılbaşı indirimi adı altında insanları kandırıyorlar. yılbaşında neden özel alışveriş yapar ki insan onu da geçtim 50 lira olan bir ürünü 60 liradan 50 ye indirdik der satarlar bu işler böyledir. indirim kodu falan bulmadığın sürece indirim gerçekten olmaz kolay kolay alışveriş yapmadım bu arada.

0

yilbasi icin ozel bir alisveris yapma geregi duymadim,bu yuzden de fiyatlar hakkinda bilgim yok.zaten fiyatlarin benim icinde onemi yok.:)