0

rengine sağlamlığına tabii ki stilime uygun olup olmadığına defolu olup olmadığına ve bir de markasına da dikkat ederim.

0

kıyafet seçiminde nelere dikkat ederim özellikle beğendiğin bir şeyse rengini dıkkat ederım bedenine önem veririm alırken çok dikkat ederim kumaşına dçünkü bazen küçük hataları olabiliyor onu sonradan gördüm zamanda geri iade edebiliyorum ya da değişim sağlaya biliyorum o yüzden benim için yaz mevsiminde daha ince ve terleetmeyecek kumaşları tercih ediyorum ama kış aylarında da pamuklu tercih ederim aldığım yer alışveriş yaptığım yer benim için kadar da önemli olmaz önemli olan üzerime olup olmadığıdır marka takıntım yoktur kesinlikle sadece beğenip beğenmemem önemli olan renk takıntım vardır tonlarına çok dikkat ederim pembe tonlarını özellikle bayılırım kıyafette pantolonda ise dar pantolon severim dar paça pantolon kot pantolon tercih ederim genelde kumaş pantolon da giydiğim oluyor ama çok o resmi yerlere gittiğim zaman kumaş pantolon tercih ediyorum onun dışında dar pantolon dar paça kot pantolon siyah pantolon çok tercih ediyorum bunun kumaşını önem veririm liklalı olmasına dikkat ederim kumaşı sertse kesinlikle almam çünkü çok rahatsız eder yumuşak ve liklalı olanları tercih ederim ve mutlaka aldığım yerde deneyip öyle alırım üzerime olsun ya hatta pantolon olarak olsun mutlaka üzerime denerim olursa öyle alırım kesinlikle denemeden hiçbir ürün alma bunlara çok dikkat ederim

0

bazen küçük defosu bile olsa alır bakarım. o yer kurtarılabilirse hallederim. ama baya kötü olmuşsa tercih etmem. onun dışında sevdiğim bir modelse, bana yakıştıysa onu tercih ederim. özellikle aradığım bir şeyler oluyor tabi bazen.. mesela dikkat ettiğim şeylerden biri nerede giyerim neyle giyerim.. daha çok mesela elbise olarak midi boy tercih ediyorum ki hem boyum çok uzun değil, hem de her yere de uyuyor elbise boyunun uzunluğu.. önü aşırı açıksa mesela bluz olur elbise olur hiç farketmez, asla almam. e hadi çok beğendim diyelim, alırım ve önünü biraz kapattırırım terzide. çünkü öyle kötü yapıyorlarki habire yol boyunca önünü çekiştiriyorum, düzeltmekle uğraşıyorum. yırtık pantolon çok sevmiyorum ve tercih etmiyorum mesela. yırtık olmamasına özen gösteririm. onun dışında sıfır kol çok sevmiyorum. straplez üst almamaya özen gösteririm. çok çirkin duruyor bende. ama önü volanlıysa, yani biraz hareketliyse parça, o zaman düşünürüm. giyer denerim. bol paça pantolon çok sevmiyorum. ama istisnai durumlar var. rengi ve kumaşı hoşuma giderse alırım. ispanyol paça ya da yüksel bel ve boru paça olmasına dikkat ediyorum pantolonlarda.. bir de renk tonu önemli. her rengin her tonunu giyemiyorum. kırmızı pantolon mesela, giymem. pantolonda bunlara dikkat ederim. ha bir de aşırı taşlı tuşlu simli bluzler ilgimi çekmiyor. daha sade şeyler ararım.. ama hareket olsun.. çok fırfırlı şeyleri sevmiyorum ama elbisede de etekte de bluzde de volana bayılırım. alırken dikkat ederim. bazen pantolonlara da öyle şeyler yapıyorlar, aşırı güzel oluyor. desenine dikkat ederim. normalde mesela asla giymem diyordum leopar desenli pantolon ama bir kumaş bir model gördümki dedim buna bayıldım..güzel parçalarla kombinleyince her zor parça güzelleşiyor.

0

it's simple because of it's texture and it's quality

0

kendi tarzıma uygun olup olmadığına ve tabiiki renklerine sağlamlığına bakarım.

0

bir kıyafet alırken ürünün kumaşına kalitesine fiyatına bakarım

0

bedenine kalitesine likralı olmasına etrafında yirtik sökük varmi ona dikkat ederim

0

kıyafet alırken bir yerinde kaçık yırtık falan olmamasına dikkat ederim . yakışıyor mu önce denerim üzerime tam oluyorsa ve rengini beğeniyorsam eğer bütçeye uygunsa alırım . genellikle kıyafetlerimle nasıl uydurabilirim bu onunla olur mu diye kafamda düşünürüm .

0

tarzıma uyup uymamasına ve fiyatına dikkat ederim.

0

öncelikle kalitesine bakarım pamuk olması da çok önemli amaç uygun ama daha uzun süre kullanılacak bir kıyafet almak

0

kiyafet alirken ürünün kumasina dikkat edilmelidir.yazin serin tutcak kısin sicak tutcak kumaslar tercih edilmelidir.

0

fiyatına,markasına,defosu var mı yok mu,temiz mi bunlara dikkat ederim.