0

ben giyiyorum ve rahat mı değil mi ona bakıyorum. şöyle bir yürüyorum. duruşu, varsa deseni, modeli de hoşuma giderse tamamdır. bazen öyle kötü seçiyorumki, bir süre sonra mesela lastikli bir kısmı vardı, nasıl sündü böyle lastiği saldı kendini falan baya kötü olmuştu. lastik, ayakkabı için hiç iyi bir şey değilmiş onu anlamış oldum.

0

öncelikle yaşadığım bölgenin kış şartlarına bağlı olarak ona uygun bir bot almak isterim.kalitesi ortopedik olması da bundan sonraki en önemli unsur.

0

botun şekline, kalitesine, yaşadığım yerdeki kış şartlarına uyum sağlamasına ve tabiiki fiyatına dikkat ederim.

0

kışlık bot alırken botun önce derisine bakarım. tabanını falan iyice kontrol ederim. botun alt kısmının düz olmamasına dikkat ederim. düz olursa kaygan olur çünkü botun topuksuz olmasına dikkat ederim. su alıp almadığına bakarım.

0

derisine dikkat ederim kaba durup durmamasına bide

0

kışlık bot alırken topuklu almak istemem çünkü kar yagdigi zaman bayanlarda sıkıntılı oluyor siyah yada acı kahveyi tercih ediyorum. ayakkabının altının kaymamaya uygun olup olmadığına bakıyorum

0

kalitesine, deri olmasına,su geçirmez olmasına ve yerden biraz yüksek olmasina

1

oncelikle kalitesine yapiskan olmamasina dikisli ve saglam olmasina onem verrim ve markasina

1

su geçirmez bir model olup deri olmasına dikkat ederim.

1

kolluk bot alırken ilk önce kalitesine, markasına ve sonra derisine bakmamız gerekiyor. deri orijinal olması gerekiyor. son olarak botun su geçirmemesi önem arz ediyor.