1

kayırmadım dersem yalan olur. evlatlarımı kayırmışımdır. bir de hayatın içinde ihtiyaç sahibi olan ve ezilmiş insanları kayırırım her zaman. onların yoksunlukları beni üzer elimden ne geliyorsa herkesten çok onlar için yapmak isterim.

0

insan elinde olmadan bazen birilerini kayıra biliyor.bu kayırdığı kişiler kendi yakınları olur genellikle insanlarda.aslında kayırma mak lazım.eşit davranmak gerekir.herkesi hakkı neyse ona göre davranmalıyız

0

evet illaki benim de hayatta fazla çok ayırdığım insanlar oluyor, olmuyor desem yalan olur. ayırdığın insanlarda genellikle ailemin içerisinden ya da çok sevdiğim yakın arkadaşlarım ile hayatımda ki kişi oluyor.hatalı bulsam bile benim eleştirdiğim bir konuyu bir başkası eleştiriyor veya da suçluyor olsa bile o kişiyi kesinlikle benim karşımda o şekilde konuşmalarına izin vermem ve sonuna kadar savunurum ,kayırırım. yani ben de şöyle bir şey var sevdiğim insana ben yerden yere vurabilirim ama başka bir insanın benim yanımda bunu yapmasına asla izin vermem sonuna kadar o kişiyi savunurum. insanız sonuçta bazı kişilere karşı toleransımız, sevgimiz her zaman daha fazla olacaktır. o yüzden de sevdiğim kişilerin asla başka şahıslar tarafından üzülmesini istemem. her zaman adaletli olmaya çalışırım ancak sevdiğim kişilerin üstüne fazla gidildiğini hissediyorsam sonuna kadar arkasında dururum. zaten hayatta herkesin hayırdır ve fazlaca tuttuğu insanlar hayatlarında vardır. böyle olması da gayet normal bir şeydir hepimiz herkese savunamayız zaten.illaki sevip değer verdiğiniz kişilerin yeri bizde ayrı olacaktır. buna yapacak bir şey yok.

0

birilerini kayırmışlığım oldu tabi isteyerek veya istemeyerek, bunda ama hiç bir zaman art niyetli olmadım.

0

sevdiğim insanlar haklı veya haksız olsun her zaman kayırdığım insanlardır. kime veya neye karşı kayırdığımın bir önemi yok. sadece sevdiğim birisi olması yeterli.