0

referans sistemi ile bir kuruş kazandım kendimi tebrik ediyorum bu büyük başarı mı alkışlıyorum

0

evet suan 4 kisiyi ben sisteme uye yaptim kendi referansimla.

0

referans sistemi ile siteye sadece bir arkadaşımı üye yaptım o da ilk başta hevesi davransa da daha sonra pek bir faaliyette bulunmadı. o yüzden siteden ya kazanmış olduğum referans kazancım yok ama burada olmaktan dolayı şahsen kendim adına çok memnunum.

0

refarans sistemiyle birkaç kişiyi üye yaptım. aktif olarak bir kardesim var ama onu üye yaptigimda referans sistemi yoktu. yani şuan pek bir kazancim yok refarans sisteminden.

1

referans sistemime hiç üye yok cünkübüye olucak arkadasım yok anneme diyorum veya dayıma bime falan boş işler ile uğraşma diyorlar onun için bu işi tek başıma yapıyorum.

1

hayır şuana kadar hiç kimseyi referansımla üye yapmadım uğraşıyorum ama kimseyi yapamadım

1

referans sistemiyle nihayet birini üye yapabildim.o da oğlum zaten.şimdiye kadar bana iki lira civarı kazandırdı.

1

referans sistemi ile siteye en çok üye yapan kesin benimdir. şu ana kadar benim referansımla gelen kişi sayısı 52 kişidir. ancak bunlardan aktif alan sadece 5-6 kişi vardır o da bana yetiyor. çok şükür ancak benim gibi aktif olan devamlı kazanç sağlamak için her şeyi yapan bir üye olsaydı çok daha iyi olabilirdi diyebilirim.

1

yok hyr referansım yok arkadaşım yok ki olsunn

1

hayır kimseyi üye yapmadım yapmayı düşünüyorum referans numaram ile bakalım

2

ben geldiğim zaman referans sitemi yoktu. sonradan referans sistemi cıkardılar. daha kimseyi getiremedim.

2

hayır referans sistemiyle siteye birilerini üye yapmadım.

1

referans sistemiyle iki kişi getirdim ama malesef ikisi de pek aktif olsmıyorlar. birisi üniversiteye hazırlanan bir öğrenci birisi çalışan ve boş vakti pek olmayan arkadaşım.

1

evet yaptım ama fazla kazanç sağlayamadım sadece 42 kuruş kazandım referans ile getirdiğim kişilerden.

1

referans sistemi gelmeden ben çoğu arkadaşımı zaten bu siteye çağırmıştım. referans sistemi geldikten sonra iki tane arkadaşımı çağırdım ,ama onlar da burada kalmak istemediler sıkılmışlar. saçma sorular varmış öyle söyledi onun için şu an 2 kişi var ama yoklar artık istemedikleri için gittiler girmiyorlar. fazla ben de kazanç sağlayamıyorum anca böyle tek başıma kazana biliyorum olsun kimse gelmese de olur benim referansım ben böyle iyiyim.