0

imla kurallarına uygun cevaplar yazıyorum fakat enter yaptıktan sonra her şey küçük harf halinde gidiyor. bende anlamadım bu durumu açıkçası.

0

mesela normalde yeni bir cumleye baslarken ilk harf buyuk harf olur. birde ozel isimler filsn varss buyuk harfle baslanir ama sitede cogu kisi dikkat etmeden pata kute cevap ya da soru yazdigi icin. hizli olacagim daha fazla kazanacagim diye turkcrnin irzina grciyorlar resmen. site yonetimi de ne yapsin kendilerince bu durumu uygun gormusler. cok da guzel olmus amq boyle..

0

ah garibim sorumani.
ne yapsın insanlar kimse imla kurallarına uymuyor onlar da böyle bir yol bulmuşlar.
bizler en azından noktaya, virgüle dikkat ederek imla kurallarına uydugumuzu gosterebiliriz. türk'üz arkadaşlar türkçeye hakim olmamız gerekir.

0

her şeyi küçük harfe çevirme sebebimiz; yine imla kurallarından kaynaklı.
büyük ve küçük harfe kimse uymadığını gördük ve sitenin daha ahenkli durması için her şeyi kiçük harfe çevirdik :)

1

çünkü büyük yazılar siteyi biraz kötü yapabilir.yani görünüşte felan düşünsene sağa sola rahatlıkla bakamıyorsun bir sürü büyük yazılar iyi kontrolde yapamazlar öyle.şu anlık gayet iyi ama ben yazarken büyük harflere dikkat ederek yazıyorum.acaba sizler yazarkende bu büyük küçük harflere dikkat ederekte yazıyormusunuz çok merak ediyorum valla.

1

evet benimde dikkatimi çekti.bir yaman çelişki anlamadım valla