0

çamaşır suyu beyaz çamaşırlarda temizlemek beyazlatmak amaçlı ve ev temizliğinde kullanılan kimyasaldır. banyo tuvalet, mutfak bun mekanlara dahildir. kullanımında dikkat gerektiren bir üründür.

0

yani çamaşır suyunu ben genellikle beyazlar için kullanıyorum ve ben klorak hastalığı var ben de evimin butun her yerini klorakla siliyorum, banyoya bile dolduruyorum yani kloraga yani klorak temizlik amacıyla kullanılır.

0

adı üstünde çamaşır yıkamada kullanılır. :) ama renkli çamaşırların rengini de çıkardığı ve lekelere neden olduğu için ancak düz beyaz çamaşırlarda kullanılabilir.

etkili bir temizleyici olduğu için ev temizliğinde daha çok kullanılır olmuştur. özellikle mutfak, banyo, tuvalet gibi ıslak zeminlerde kullanılır. kısa sürede her yeri pırıl pırıl yapar. :) bulaşıkların temizliği için de bulaşık suyuna eklenmesi mümkündür. ama bu durumda çok iyi durulama gerektirir. çünkü içinde sağlığa zararlı etkenler yüksek oranda bulunur.

1

çamaşır suyu çamaşırları beyazlatmak için kullanılan kimyasal bir üründür. ayrıca tuvalet, banyo ve mutfak gibi yüzeylerde hijyen sağlamak amacıyla da kullanılır.