0

arkadasliklar cok önemlidir .cunku ailenizle paylasamadiginiz pek çok şeyi paylasabilirsiniz. iyi arkadaşlıklara denk gelmek çok önemlidir .çünkü iyi arkadaş olmayan insanlar sizi yarı yolda bırakabilir kendisine üvendirip sizi terk edebilirler .o yüzden arkadaş seçimi çok önemlidir iyi bir arkadaş size aileniz kadar yakındır hatta size ailenizden daha da yakın olabilirler arkadaş kurarken dikkat etmelisiniz iyi insanlarla arkadaşlık kurarak kendinizi huzurlu hissedersiniz.eğer kötü arkadaşlıklar kurarsanız birçok konuda sıkıntı çekebilirsiniz. gerçek arkadaşlar çıkar peşinde olmayan kişilerdir ve her ne olursa olsun sizi bırakmayan insanlardır. arkadaşlar sizi kollayıp her şeye karşı korurlar ve her ne olursa olsun sizi asla bırakmazlar iyi günümüzde ve kötü günümüzde hep yanımızdadırlar.

0

arkadaşlık önemlidir. tabii ama tabi herkes arkadaş olamaz, insanın dostu olsun benim için daha çok dost önemli.. yani ve özellikle arkadaş dediğin menfaatçi olmayacak ,iyi gününde de ,kötü gününde de her zaman yanında olacak. mesela bak benim arkadaşlarım hepsi benim dostum gibidir iyi günümde de, yanımda olmuştur kötü günümde de yanında olmuştur.. çünkü ben hiçbir zaman onlara kötü olmadım, onlar da hiçbir zaman bana kötü olmadı hepimiz evlendik barkladık ama gene de birbirimizi arayıp sorduk yani geldik gittik eskiden nasılsak şimdi gene öyleyiz kimisi için arkadaşı ikimiz için iyi değil onun için iyi seçim yapmak lazım ben arkadaşlarımı seviyorum iyi insanlar yani benim için de çok değerliler.

0

arkadaşlık, kan bağı olmaksızın insanların birbirlerine güvenmesi, ruhen ona yakın hissetmesi ve tamamen onun ikizi olduğunu düşünmesi durumudur. arkadaşlık çok kutsal bir durumdur. herkesle arkadaş olamazsın. herkesle dost olamazsın. herkesle muhattap olmak güçtür. mesela bir akraba ile samimi olunmaz. arkadaş olunamaz. olunsa bile nadir durumlarda olur. ama hiç bir kan bağı olmayan belki daha önce hiç görmediğin biriyle bir anda çok fazla samimi olabilirsiniz. arkadaşlık neden önemlidir sorusunun en güzel cevabı arkadaşlar zor elde edilir. senin her koşulda yanında olurlar. bazı durumlarda ailenin yanında olamayacak durumda olduğu durumlar, ailene söyleyemem diyeceğin olaylar o an onunla kurtulur. arkadaş senin arkanda bir dağdır. ama bunun yanında önemli olan doğru arkadaş seçimi yapabilmektedir. doğru arkadaş seçimi aslında yapılmaz. kendiliğinden oluşur. hiç beklemediğin anda karşında olur. ama burada dikkat etmek gerek bazı şeylere. en önemlisi arkadaşın hain olmamasıdır. bu seçim başlarda anlaşılmaz ama daha sonra dikkat ederseniz anlarsınız. arkadaşlar iyidir. arkadaşlara sahip çıkın