0

bence yoktur benim onlarca kardeşten öte dediğim arkadaşım oldu şimdi ise ismimi hatırlamıyorlar

0

olduğuna inanıyorum tabiki mühim olan onu devam ettirebilmekte zaman zaman kafa uyuşmazlıkları fikir ayrılıkları oluyor ama bunu saygı çerçevesinde aşabilmekte bu sadece arkadaşlık için geçerli değil ki bu hayatımızın ikili vea toplumsal ilişkilerinde geçerli olması gereken bir kural değil mi uzun soluklu ilişkilerde dostluklara madde basında saygı gelmiyor mu zaten tabiki kafa yapısı düşünceler uyamadı çok önemli bu maddeler arkadaş kurmakta yardımcı olabilir ama onu sürdürmek için saygının öne çıktığına inanıyorum kardeşim dediğim insane ile sırf saygıyı kaybettiğimiz için görüşmüyoruz evet çok seviyorum çok özledim ama bir daha o saygıyı güveni kazanabilecegimize inanmadığım için adım atamıyorum malesef...

0

var tabi olmaz olur mu. sevdiğim benim herşeyimdir. o bana hayat arkadaşı oldu. bir ömür boyu öyle olacak inşallah.

0

vardır tabi ama o kardeşlikten öte arkadaşlıklar bir bana denk gelmedi. bugün arkadaşım, dostum dediğim insan yarın bana döndü sırtını ve çekti gitti. o yüzden artık kimseye ne dostum diyorum ne de güveniyorum.

0

kardeşten öte arkadaşlık vardır tabi ama kardeşe de can kurban :))))

0

tabiki vardir. benim kardes gibi cok arkadasim var. gercekten cok guzel birsey. aradaki samimiyetin kardeslik derecesinde olmasi dunyada bulunmaz bir nimettir. dostlarinizin kiymetini bilin.

0

yani tabii ki de vardır. mesela benim arkadaşlarım her zaman kardeşim gibidir. çünkü hiçbir zaman menfaatçi olmadılar her zaman ben onları kardeşim gibi gördüm onlar da beni kardeşleri gibi gördü. hani bazı arkadaşlar menfaatçi drama benim arkadaşlarım iyi günümde de kötü günümde de her zaman yanımda olmuştur. zaten bir insan kötü gününde yanındaysa emin ol ki dosttur yani sağlam bir dosttur. çok şükür bana da öyle arkadaşlık kardeşlik nasip oldu yani zaten ben çok seçici biriyim herkes de de arkadaşlık yapmam seçerim yani ve her zaman da doğru bir seçenek yaptım ve kardeş dediğim insanlarla da çocukluktan beri arkadaşım tam tamına 18 seneden beri arkadaşım yani.

0

yaşınız küçükken var sanıyorsunuz.
ama otuza merdiven dayarken anlıyorsunuz ki yokmuş. arkadaş mi kardeş mi deseniz gene kardeş kollaniyor. ben tek çocuğum kardeş de yok.
ama şöyle ki kardeş bile önemsiz kalıyor eşinizin yanında. herkes kendi yuvasını kurana kadar kardeşlik.

0

vardır tabii ki benim babamın mesela kardeşleri yani amcamlar birçok kötülük yapıp babamla uzaklaştılar babamın bir tane bülent diye arkadaşı vardır ve tek dostudur tek sırdaşımdır yaşadığı tüm sıkıntıları onunla anlatır mutfakta oturup içerler ve biz gittiğimiz zaman susarlar çünkü ne o onun derdini ne de bülent abi babamın derdini başkasının yanında konuşmaz kardeşten daha öteler bazen babam eve gelmeyip bülent abiler de takılıyor iki arkadaş içiyorlar konuşuyorlar gayet mutlu bir vakit geçiriyorlar yaşlıları büyük olmasına rağmen çok iyi anlaşıyorlar bu yüzden kardeşten öte bir dostluk yaşadıklarını düşünüyorum kıskanıyoruz.