0

bu konuda beyaz eşya gibi şans işi bence en berbat insanda denk gelmiş olabilirsin en mükemmel insanada buda ayrı bi konuya zaten mükemmel insan ...
neye gore kime göre mükemmel bana ya lis gelen başkasına doğru gelemez mi ve ya tam tersi başkasına yanlış gelen bana doğru gelemez mi her neyse konumuza dönelim:) dediğim gibi buda bence şans işi basınında ne varsa onu yaşıyor o insanla karşılaşıyorsun tabi bu lar real olsa çok daha iyi olur ama bi yandan da çok yakını na bile insan artık güvenmezken yabancı birine nasıl güvensin kafamda deli sorular :)

0

insanlar sosyal medya üzerinden evleniyorlar bile. gerçekten anlamak zor. yani tabiki eleştiriyorum belki de bu şekilde sosyal bir alan kurmak isteniyor olabilir. ancak sosyal medya yani internet ortamı çok tehlikeli. kimin ne olduğunu bilmiyorsunuz inanın. katilimi hırsız mı istismarcı mı bunu bilemiyorum bence güvenmek çok zor. zaten şimdi ki zaman da herkes internet üzerinden iletişim kurmaya çalışıyor artık ailelerimizin bile sosyal medya hesapları var kullanmak ayrı insanlarla iletişim kurmak insanlara güvenmek arkadaş olmak ilişki kurmak ayrı birşey. bence güven meselesi tartışılır bir durum herkes kötü olacak diye bir şey olacak yok elbetteki ama güvenilmemesi gerekir bilemiyorum . bakın evliliklerin bile yıkıldığı oluyor sosyal medya yüzünden sırf bu sebep bile yeterli bence. yeterince güven ortamı yok birde nerede ipsiz sapsız var bol insan var veya cinsel açıdan farklı eğilimleri olan insanlar var dikkat ederseniz hep bu insanlar var oluyor yani bi amaç bi beklenti oluyor bence güvenmemek gerekir. görüşmemek gerekir.

0

bu devirde o kadar çok güvensizlik yaşıyoruz ki baya zor olur sosyal medya üzerinden biri ile tanışmak yine de bu iki kişinin birbirine duyduğu samimiyete göre değişir. her konuştuğunla arkadaş olmuyorsun zaten.

1

bu tamamen kriterlerinizle ve karşılaştığınız insanlarla alakalı bir durum. günlük hayatta karşımıza çıkabilecek insanlar, sosyal medyada da karşımıza çıkabilir. önemli olan bunun ayrımını yapmak. nasıl günlük hayatımızda herkesle görüşmeyi tercih etmiyorsak, hoşlanmadığımız biriyle sosyal medyada da görüşmeyi kesebiliriz. kendini farklı biri gibi mi gösteriyor, yoksa olduğu gibi mi bunu ancak zamanla ve profilindeki insanların görüşleriyle anlayabiliriz. özetle doğru bir süzgeçten geçirmeliyiz olası risklere karşı diğer tüm ilişkilerimizde yaptığımız gibi.

0

ben sosyal medya üzerinden çok güzel arkadaşlar edindim ve buluştuğum kişilerde oldu tabiki her insana güvenilmez ancak hepsinede o gözle bakmayın biraz insanları tanımaya çalışın belki karşınıza çok iyi kalpli insanlar çıkabilir.

0

karsida ki kisiye bagli.ama cesaret edin korkmayin en fazla paranizi alir :d

0

her insana güvenemeyiz arada güvenlide çikabilir