0

bence güzel bir şey yaptınız ama genellikle cevap veren üyelerinizde var o yüzden verilen cevaplarada daha fazla kazanç sağlamalısınız diye düşünüyorum yinede bizi düşündüğünüz için teşekkür ederim.

0

iyi olmuş bence ama cevaplarada daha fazla kazanc saglamaniz gerekiyor diye düsünuyorum ben sahswn pek soru soran biri değilim eskisi kadar sormuyorum yani.

0

yeni sorumani katilimcisiyim yorumlarda herkes sorumani yi beğeniyor.

0

evwr gerçekten güzel oldu teşekkur ederiz

0

gerçekten güzel eskiden sanırım bir kuruş gibi çok az bir miktar kalıyordu soru soran arkadaşlarımıza ama şimdi tam iki katı olmuş iki kuruş böyle olması soru sormayı seven arkadaşlar için daha makul olmuş. hem onlar da akıllarına takılan şeyleri bizlere soruyorlar hem de daha fazla gelir elde edebiliyorlar en güzel sistem bu bence şu an gerçekten güzel yerlere doğru gidiyoruz çok beğeniyorum tebrik ediyorum sizleri umarım web siteniz çok uzun ömürlü olur ve insanlara faydalı işler yapmaya her daim devam edersiniz seviliyorsunuz

0

çok teşekkür ederim valla iyi oldu açıkçası

0

yerinde bir karar olmuş ama yeni üyelere hiç yoktansa bir soru sorma hakkı tanınabilir böylelikle soru sorma hevesleri daha da artacaktır bu zam haberi de iyi gelecek ve fazla soru sorulacak bununla beraber cevaplarda aynı oranda artacaktır

0

bencede iyi olmuş ben daha yeniyim ve açıkcası şu beyin modu yüzünden henüz soru soramadım .

1

evet uygulama iyi olmuş fakat soru sorma kısıtı kalksa iyi olur

1

valla iyi yapmışsınız da bir türlü soru soramıyoruz ki benim 3. günüm bu nerdeyse ama bi türlü soramıyorum yok beyin bedava modu yok 60 cevap vermeden olmaz, neyse iyi yapmışsınız zam yaparak böylelikle kaliteniz artmış oldu.

0

ben de yeni tanıştım sitenizle ve zammı da yeni öğrendim şu zam olmasaydı çabuk pes ederdim heralde yinede daha kayda değer bi birikim yok çünkü

1

çok iyi yaptınız sağolun site gelişiyor ve içeriği faydalı oluyor

0

teşekkür ederiz sitenin her şeyiyle yakından ilgilendiğiniz için.

0

cevap başına ne kadar para kazandığımızı bilseydik daha iyi olurdu.

0

yapılan zam güzel strateji.ödeme alan birileri var mı bilmiyorum ama inancım tam bu konuda.ayrıca sosyal medya yönetimini arttırmanız lazım.kullanıcı sayısını arttırmak ve site trafiğini arttırma adına güzel bir hamle olabilir.sitede artan trafik reklam getirisi elde edebilir.ve açılan soru başlıkları reklam için bir aracı olabilir.

1

çok iyi bir uygulama olduğunu düşünüyorum buranın. geldiğim uygulamadan daha iyi . burasını benim arkadaşım önerdi bana , bende hemen geldim , şuana kadar pişman değilim , herşey çok güzel gidiyor , ödeme konusunda olsun , yarışmalar ile olsun gerçekten çok iyi bir uygulama olmuş , sizleri kutlarım ve başarılarınızın devamını dilerim hep birlikte.

0

sitenin hakını veriyorsunuz teşekkürler sorumani

1

hocam bu yaptığınız şahane bir şey olmuş.çok teşekkür ederiz ben normalde başka bir site vardı onu kullanıyordum reklam olmasın diye söylemiyorum ismide herhalde onda çok zaman kaybetmişim ya sizin gibi güzel bir site ve yöneticiler varken kaçırmışım bide haftanın ilk 3 günleri arasında ödeme yapıyorsunuz bu çok güzel olmuş.hepinizi selamlıyorum saygılar iyi günler iyi haftasonları.

1

şikayetçi olcak degiliz guzel düşünmüşsünüz cömert nsanların hali bir başka oluyor sorumani

1

iyi bir düşünce güzel olmuş ,beğendimyinede zor 25tl