0

her ikisinin de sorulmasi taraftariyim. sitede zaten grnellikle bilgi sorulari soruldugu icin bazi arkadaslarla beraber yorum sorusu sormaya calisiyoruz. yani en azindan ben de bilgi sorusu sordugum kadar yorum sorusu da soemak istiyorum. sebebi iste bilgi aorusunda cogu zaman bir cunlelik cevapla kalirken yorum sorusunda istedigin kadar uzatabiliyorsun. ee yani sitede de biliyorsun crvabi ne kadar uzatirsan o kadsr cok kazanc demek. o yuzden ille de bilgi sorulsun, cevaplarin kazanci en az bu kadar olsun diyemiyorum tabi. ama tabi herkesin kendi karari. hangi soruya gitmek istiyorsan ona gidebilirsin. mesela brn daha cok yorum sorularina gitmeyi tercih ediyorum. ama bugun biraz crvapsiz kalan sorulara girdim. hergun birkac cevapsiz soru cevaplayip tekrardan yorum sorusuna girmek istiyorum. yani bilgi sorularinda istedigim gibi uzatamadigimdan istedigim kazanci saglayamiyorum. bryin brdava modu kalksin diye elimden feleni yapmaya calisiyorum. birde ondan ziyade bryin bedava modu girince, soru soran arkadaslar kendi sorulsrini da crvaplarlarsa cok guzel olur. bu sayede beyin bedava modu bu kadsr uzun kalmamis olur ve istediklrri kadsr soru sorarlar. bunu hep dillendirdim ama kendi sorularina cevap yazmiyorlar malesef.

0

aslında bence en güzeli sitede yorum ve bilgi sorularının ayrı olması olurdu. soru sorarken bilgi veya yorum şeklinde bir kategori seçsek ve sorumuzu öyle sorsak ve ona göre kazansak, cevaplayacağımızda da sorulara bakınırken yorum ve bilgi şeklinde iki ayrı kategori arasında seçim yapıp ona göre soruları cevaplayıp ona göre oranlarda kazanç elde etsek bence çok daha güzel olurdu. ayrıca uzun süre cevaplanmayan bilgi sorularının kazanç oranları da artsa, cevapsız soru da kalmaz kolay kolay. bence en güzel sistem bu olurdu. çünkü bazıları sadece bilgi sorusu sorup cevaplarken bazıları da sadece yorum sorusu sorup cevaplıyorlar. böylece iki tarafın da gönlünü almış olurduk ve bilgi içeren soru ve cevapların kazançları da daha makul bir şekilde kazandırmış olurdu.

2

sitede zaten birkac arkadas bilgi sorusu acigini oyle bir kapatiyorlar ki. yani insan arada verdigi crvabi uzatmak istiyor. ne kadsr uzun cevap verilirse daha fazla kazanc sagladigi icin. sorulan bilgi sorulari grnelde bir iki satir oldugu icin en fazla 2 kurus sagliyor. ama yorum sorularini uzatabildigin kadar uzat yani. 30 satira kadar mi 40 satira kadar mi ne uzatabiliyorsun. yani o kadar uzun cevapta 40 kurus civsri kazanabiliyorsun. tabi o kadsr uzun yazabilirsen. birde bunun iki kati kazanc etkinliginr denk geldigini dusun. o zaman daha fazlasi yansiyor tabi kazanc hanene. yorum sorulari her zaman daha iyidir. ki bu sitede de o kadsr yorum sorusu sorulmuyor. neye istinaden boyle bir soru acma geregi duydun onu da anlamis degilim.

0

bence bilgi sorusundan çok yorum sorusu sorulması daha iyi çünkü yorum sorularına kafanızdan daha iyi cevaplar verebiliyorsanız her bilgi sorusunu bilemeyebiliyordunuz öğrenmek açısından bilgi soruları iyi oluyor evet kendimizi geliştirmemize de fayda sağlıyor ancak benim daha çok ilgimi çeken yorum soruları. bu tür sorulara daha hızlı ve güzel mantıklı cevaplar verebiliyoruz

0

zaten cevaplanmamış bir sürü bilgi sorusu var. bilgi sorusu cevaplamak isteyenler o soruları cevaplayabilirler. yorum soru cevaplamak isteyenler de yorum sorularına cevap verebilirler .bence ikisinin de olması daha iyi sonuçta herkesin ilgi alanına göre sorular var ve herkes kendi ilgi alanına göre cevap verebilir.

0

bilgi soruları hepsini bilemiyorsun. her iki türlüsüde bulunuyor zaten genelde bilgi soruları soruluyor

1

şuan çift kazanç kardeşim, keşke hep böyle devam etse çok güzel olur. :)onun dışında bilgi sorularına çok cavap gelmiyor. ben kendi adıma konusuyum, gogle den bilgi sorularına cevap yazmak için gözlerimi ağrıttım. yani iyi olur tabi bilgi soruları, kazanç elde ederken, bir yandan da bir şeyler öğrenmiş oluruz. bu siteye girdigim günden beri , tek söylediğim şey ne kadar bilmediğim şeyler varmış. konusmalarim bile eskiye nazaran baya değişti. sorumani sitesinin aynı zamanda öğretici ve geliştirici bir yani var. o yüzden bu siteyi çok seviyorum.

0

zaten bazı arkadaşlar öyle zor soru sormaya başladı ki biz bu sorulara cevap bile veremiyoruz yani biraz basit soru sorun lütfen sizden sadece bunu bekliyorum tanımadığımız kişileri sormayın çünkü cevap veremiyoruz , sadece düzgün ve güzel soru sorun bu bize yeter .

0

burda her türlü soruya izin var ama insanlar uzun yazılar yazdıkça kazançları da artıyor. bu yüzden yorum yapabilecekleri sorular arıyorlar. ama dediğin gibi olacağını pek sanmıyorum. en azından şimdilik.