1

her fırsatta teşekkür ediyoruz bir kez daha teşekkür edelim.
üyelerin sesine kulak veren bir site. şikayetlerimiz de, önerilerimiz de değerlendiriliyor. genellikle de olumlu geri dönüşler oluyor.
ödeme alt limiti oldukça uygun. ödemeler gecikmiyor. kesinti yapılmıyor. bir ay oldu üye olalı. söylediklerinin tersini ya da aksi bir durumla bizi yüz göz etmediler. sözlerinden caymadılar.
umarım böyle devam eder ve akmasa da damlayan bir ek gelirimiz olur.

0

sorumaniye teşekkürler.....kazanmadan verilmez.kazanıyorlarsa verirler.yalakalığa gerek yok

1

ben de teşekkür ederim. bize belli bir miktar kazanç sağlama imkanı tanıdığı için çok teşekkürler.

1

ben çok teşekkür ederim böyle bir site çıkardıklarına. bugün şeyi uzattıkları içinde iki kat kazancı o yüzden teşekkür ederim. başarılı bir site burası.

0

şimdiye kadar bulduğum en iyi para kazanma sorumani ne teşekkür etsem az

1

bu vesileyle bir kez daha teşekkür ederim evde boş boş otururken, tüm boş vakitlerimi artık hem para kazanarak hem de öğrenerek geçiriyorum. o kadar çok şey öğrendim ki akılda da kalıcı oluyor zaten buraya yazdıklarımız. insanı araştırmaya teşvik ediyor bu körelen bir yanımızdı.

0

herkes teşekkür etmeli bence bu devirde bu şekilde para kazandıran kaç site var. teşekkürler sorumani.com

1

sorumani çok güzel bizim için uğraşıyor bizde onlara google rank da ilerlemelerini sağlıyoruz. karşılıklı kazanç sağlıyoruz. bizim sayemizde siz sizin sayenizde biz para kazanıyoruz

0

ben henüz para çekemedim. ödememi alırsam bol bol teşekkür ederim. genede yaptıkları güzel. tebrik etmek lazım.

1

ben zaten burada sorumani'ye ya zaten her zaman teşekkür ediyorum. bizler için uğraşıyorlar ,bizler hep sürpriz yapıyorlar, hem eğleniyorum, hem bilge ediliyorum, hem de para kazanıyorum. hiçbir karşılık almadan sorumani yani bize para veriyor ama bizde emek harcıyoruz işte bak benim parmaklarım yoruldu artık yazmaktan biraz kazançlar artsa da iyi olacak gerçekten kısa yazıyorum ha bir kuruş vermiş, uzun yazıyorum 7 kuruş vermiş öyle öyle gidiyor yani bence biraz artık kazançları arttırsa da çok güzel olur.

0

kullanan herkez sorumaniyi teşekkür eder bence.

0

ben her fırsatta onlara teşekkür ediyorum zaten.

0

sorumani tek geçerim bu almede cizgisinden dilerim uzaklasmaz şimdi süper bu ödül kazanç sistemi hızlı çözümler vb