0

sorumani plartformu zaten hani zaten alt yapisi veya kuran kisi zaten maddi yonden iyi bir geliri vardir allah daha cok versin ayrica insanlara cepten veriyorsada burda reklam geleceginide biliyordur ona gore hazirliklidir vede fazlasinida kazaniyirdur benim gorusum oylede zaten suan ise reklam olarak cok guzel yerlerde herkezin parasini suan rekalamdan verioyor yada cepten verir reklamdan gelenlide cebe atar olay budur.

0

sorumani ekibi ilk zamanlar kendi cebinden veriyormuş ancak sonradan reklamlardan kazanç sağlamaya başladılar site ismini duyurunca reklam gelirleri elde etmeye başladı böylelikle kendi ceplerinden ödemiyorlar artık bence güzel bir haber bu.

0

reklam kazançlari ile ödüyor senin üstte çıkan reklamlar sayesinde.

0

tıklanma sayısına ve online olma suresine gore google dan para alıyor diye biliyorum.

-1

arkadaşlar sorumani.com sitesini nerden kazanç sağlıyor ya da bizlere nasıl para veriyor bunu hiçbirimiz bilemeyiz biz sadece üye oluyoruz her sorulan sorulara cevap vererek kazanç elde ediyoruz ama korkacak hiçbir şey yok ben kendim burada ödeme aldım ve benim gibi bir çok yazar da ödemesinde hiçbir sıkıntı yaşamadan aldı sizin de hiçbir korkunuz olmasın kesinlikle paramız hesabınıza düşecektir.

0

bence üye sayısından bile para kazanıyor bile olabilir.

0

benim de.merak ettiğim bir konu umarım ödemeler sıkıntısız olur

1

vallahi ben de onu çok merak ediyorum herhangi bir reklamda almıyor bu site kazançları nasıl sağlıyor hiçbir bilgim yok bence bu sorunun altına sorumani ekibi bize bir açıklama yapabilir. :))

0

sorumani şuan cepten yiyor. kazancı yok ama en kısa zamanda reklam alacağını söylediler hazır para yiyorlar anlican bizde destek olmaliyiz ki reklam alabilsinler. ayakta durmaları için bizlerde çabalıyoruz.

0

bilmem bilgi sahibi değilim henüz yeniyim çünkü.bilgilendirirseniz memnun olurum .

0

şuanlık benimde bu konu hakkında pek bir bilgim olmamakla beraber yakında siteye reklamlar ekleneceğini düşünüyorum

1

sanırım şimdilik bir bütçesi var, site gelişip tık sayısı arttıkça aldığı reklam artacak ve bize reklam gelirlerini dağıtacaktır diye düşünüyorum.

2

bende onu merak ediyorum reklam filan da yok