0

petshop da hayvan satmak dogru degildir.
o kadar aç hayvan varken parayla hayvan niye alırki insan ?

0

çok iyi bakılmıyorlar barınaklarda satılmalı pershoplara yasak getirilmesi gerekiyor hayvanlar hasta halsiz olabiliyor yazık oluyor.

0

aslında pek sorun değil ama ülkemde cok kötü şartlar altında bakılıyor halbuki güzelce emek vererek bakılsa eğitilse sorun kalmayacak bunun dışında dediğim gibi pek sorun yok

0

ülkemizde hayvanlara karşı hiç duyarlı değil insanlar. petshopların kapatılmasını ne kadar istesekte kimse bu konuyla ilgilenmez. öldürülen hayvanların katillerine bile ceza veren yok. petshop kapatılsa bile insanlar bir hayvandan bir dişi bir erkek alıp çiftleştirip ticarete döküyorlar bu işin sonu yok maalesef.

1

bizim tepkimizin ne olacağından ziyade devletin bu konuda takibi ve bu işin yasak olmasına rağmen halen yapılıyorsa cezai müeyyidesinin olması gereklidir.
aklı başında olan hiç bir insan pet shoplardan muhabbet kuşu, deniz kaplumbağası gibi hayvanların dışında bir şey almaz.. köpek ticareti genelde yapılıyordu ama benim çevremde gördüğüm artık yapmıyorlar... ya da görünürde dükkanlarında belki de tutmuyorlar hayvanları bilemeyeceğim. ama sokak kedilerini sahiplendiren pet shopları görüyorum ücretsiz bu işi yaptıklarından mutlu oluyorum.

0

pet shoplarda satılmalarına karşıyım çok fahiş fiyatlara satılıyorlar ve genelde çok iyi bakılmıyorlar hasta ve hareketsiz görünüyorlar,satın almak değil,sahiplenmek daha iyi.