1

şu an 31 aralık'ta bitecek bir yarışma mevcut. bu sitede yarışma hiç bitmez. biri biter biri başlar. artık bu kez bu yarışmada bende kazanmak istiyorum ufak bir ödül. umarım olur. tüm arkadaşlar oldukça azimli. dolar kuru gibi iki dakikaya bir değişiyor liste kazançları. son durum ne olacak hep birlikte göreceğiz.

1

evet yarın saat 12.00'da bitecek. aslında bugün bitiyordu ama 1 gün uzama kararı almış sorumani ekibi.

1

yani büyük bir ihtimal yarın bitecek ve sonuçta burada herkes kazanc sağ olasın diye böyle bir şey yaptılar.arkadaşımızın dediği gibi yani yarışma denilemez buna sonuçta herkes kendine rakip ne kazandısa. allah bereket versin yarın büyük bir ihtimal 12 gibi bitirirler ya da akşama doğru bitirirler tam o konuda emin değilim ben o uzatacaklarını zannetmiyorum çünkü zaten normalde bugün bitecekti gene de bir gün uzattılar. kendilerini buradan teşekkür ediyorum.

1

bunun yarışma olduğunu söylemek doğru olmaz. bu sadece bir etkinliktir ve herkesin yararlanması için düzenlenmiştir. normalde 48 saat sürecekti fakat 1 gün daha uzattılar. bir daha uzatma olmazsa yarın 12 gibi bu etkinlik son bulacaktır.