0

evet bencede iyi olur yarın hafta sonu ve herkes evde olur.

1

yarışmanın kısa süreli ve sadece hafta sonu olmasından dert yanıyordum hep. şimdi yarışma uzun süreli ve listeyi zorluyorum. artık bende bir ödül almak istiyorum siteden. bakalım 31 aralıkta durum ne olacak. herkes azimli maşallah onları gördükçe bende bir yarış içine giriyorum. ödülü alamasam da kazancım artıyor sayelerinde. listenin ilk 20'sine verilse keşke ödül sürpriz bir şekilde. hepsi de hak ediyor çünkü azimleriyle. güzel bir yarış oluyor.
sorudan başka her şeye cevap verdim sanırım. bu sitede yarışma bitmez, ne zaman olursa olsun yarışma müdavimleri de bitmez.

0

aslinda yarismadan ziyadr su kazanclari bir duzene soksalar vr bazi zamanlar siteyi basibos birakmasalar daha iyi olacak

0

poyraz'ın kesinlikle haklısın bende bazen noktalama kurallarına bazen dikkat edemiyorum. ancak sen geçen yarışmada beni uyardın sağolasın ondan sonra noktalama işaretlerine çok önem verdim.bu senin sayende oldu diyebilirim. bencede noktalama ve imla kurallarına dikkat etmeyen yazarların ödülleri ya hesaplarına geçmesin ya da o yazarlar ban yesin diye düşünüyorum.bu arada beni uyardığın için sana da teşekkür ederim.

0

yani bilemem şu an imla kurallarına uyulsun uymayanlar diskalifiye edilsin. böyle olmaz çünkü haksızlık bu şu yarışma habersiz başlamasın o gün bile benim haberim yoktu yarışmadan geç kaldim. birinci sırayı almıştım sonra yarışmadan sogdum ve bıraktım oda insanlar imla kurallarına uymuyordu sinir olmuştum. imla kurallarina bu sefer uyulmazsa sorumani uyarmasina rağmen gene devam ederlerse sorumani son şans verirse gerçekten böyle hakszlik olur ,bende bu haksızlığa gelemem asla onun için herkes imla kurallı ama uysun uyulmucaksa imla kuralları kalksın.