1

elhamdülillah müslümanız en başta helal yiyecekler olmalı. sonra dogal olmali. dogal bulamıyor alamiyorsak marketten alirken son kullanma tarihine bakılıp alınmalı. içeriğine de dikkat edilmeli hangi ürünlerden üretilmiş. alerjiniz felan olmayan ürünler alınmalı

1

doğal olanlarından almalıyız.iyi yıkayıp temizlemek gerekir.taze olmasına özen göstermeliyiz.son kullanım tarihine bakarak almamız gerekir. organik olanları almak ilk bakacaklarımızdan olmalıdır. günümüzde gıda önemlidir.iyi gıda almak sağlık açısından çok önem arz ediyor.

1

doğal olması önemli , son kullanma tarihine bakarım ... meyveleri sodada bırakırım ve bir güzel yıkarım .. daha sonra kullanırım .. sebzeleri de suda bırakırım .. çamurdan ve içinde göremediğim zararlı bakterilerden kurtulmak için ..

1

dogal helal temiz olmasina dikkat edilmeli. son kullanma tarihi gecmis urunlerden kacinilmali.urunleri zamaninda tuketmeliyiz.bozulmus kuflenmis yiyeceklerden kacinmaliyiz.

1

şahsen ben helal ve lezzetli olması dışında çok dikkat etmiyorum. ha tabi bir de mutlaka temiz olacak. ama çoğu insan doğal olmasına ve saglikli olmasına da çok dikkat ediyor. illa organik olacakmismis.

1

gerçekten doğal olup olmadığına dikkat edilmeli en öncelik olarak, tabii artık doğal olan bir gıda kaldıysa(büyük şehirlerde).