0

evet bende merak ediyorum. nasıl kopyala yapıştır yapıyorlar. yapmak imkansız. çünkü buna site izin vermiyor. hadi anladık yukarıdaki yazının aynısını kendin yorumunmuş gibi yazarsan kopya olur. ama kopyala yapıştır nasıl yapıyorlar bende anlamış değilim.

0

ben ekrana uzun basınca bile uyarı geliyor daha yorum bile yazmadan kopyalama yaptığıniz anlaşılmıştır vb cümleler
kopya olduğu gayet açık ve net upuzun ifadeler sorularıma cevap olarak da gelebiliyorken ben daha bi tıkla uyarı alıyorsam bu arkadaşlar nasıl kopyala yapıştır yapabiliyor biri bunu bana açıklayabilir mi
çok fazla kişide de görmedim bi yöntemleri var belli ki
kısaca onlar kazanacak nasıl olsa süreyi sorgulamak da yersiz bu durumda yarışmaya katılacak listede bile değilim ama yine de fikrimi belirtmek istedim

0

bence çok uzun sonuçta 31 aralık yılbaşı günü ve burdan en azından para kazanıp yılbaşında birşeyler yapabilirdik. yani 31 aralık yılbaşı günü ödeme talebinde bulunsan bile para hemen yatmaz bence 5 gün sürseydi yarisma çok iyi olurdu 15 gün bence çok uzun bu yarışma yılbaşı için yarışmaya ozaman millet yılbaşından önce alması lazım paraları onun için beş güne düşürdüler ve yirmi kişiye verilsin.

0

evet biraz uzun... ama ilk yarışmalarda yapıldığı zamanda 15 gün değildi. onlar en fazla 8-9 gün sürüyordu...

0

site yönetiminin taktiri buna diyebilecek bir sözümüzün olduğunu düşünmüyorum doğrusu.

-1

bence gayet sürenin iyi olduğunu düşünüyorum. inşallah adil bir yarışma olur.

0

daha iyi bence neden öyle düşünüyorsunuz anlamıyorum . sonuçta yarışma 2 gün olsa mesela normalde sürekli aktif bir insanım ama önümüzdeki iki gün işlerim var çok nadir giricem o zamanda haksızlık olmaz mı . uzun olsun çıkarsa çıkar . normalde aktif olmayıp yarışma için yardırmaya da gerek yok . normalde napiyorsam yapicam listeye girersem girerim giremezsem kısmet değilmiş derim bu kadar basit .

0

aslında uzun olması bir yandan kötü bir yandan da iyi sanırım uzun olması bir süre sonra sıkılma derecesini arttiracaga benziyor .

1

bence de gerçekten yarışmanın süresi oldukça uzun geldi bana da yani 15 16 gün gibi bir süre içerisinde dengelerde fazlasıyla değişecektir ve bu süre içinde sürekli olarak orada aktif kalmakta zor bir durum.

1

ilk imzayı ben atayım. ben hak32.
gerçekten yarışma süresi çok uzun.
miktar çok az
10 kişi liste 20 kişiye çıkarılmalıdır.

1

aynen ya çok uzun az olsa daha iyi olurdu