0

ben daha önce rüyamda böyle çok saçma şey gördüm. dışarıdayım koşuyordum ve kafamı kaldırdım köprünün oradayım ve benimle beraber 2 tane erkek bir çocuklarda koşuyor yani çocuk dediğim 20 yaşlarında falan var ikisini elinde de bıçak vardı köprüden koşuyorlar hatta ben ağlıyorum bayağı bir ağlıyorum bunlar kavga ediyor. diğer oğlan bu diğerinin göğsüne bıçak vurup köprüden aşağı atıyor, ben çığlık çığlığa kalıyorum. yani gerçekten ben buraya hiçbir zaman unutamıyorum ve ben o insanları tanımıyorum rüyamda ne işi var onu bile anlamış değilim.. yani hala da onun etkisinde kaldım. bir de geçenlerde kayınbabamı rüyamda gördüm. bir telefon geliyor biz onlarla konuşmuyoruz zaten şuan kaç aydır bana diyorlar ki kocana söyle diyor babasının yanına gitsin diyor çünkü diyor onun babasının diyor ameliyatı diyor riskli diyor o adam diyor ölecek diyor o rüyanın etkisinde kaldım.. yani bu iki rüya mı anlamış değilim çok kötü bir rüya gibi geldi bana hiç böyle bir rüya ile karşılaşmamıştım.

0

benim goedugum ruyalar, aynisi olarak ya da cok yakin bir sekilde cikar. anlatiyim mi :) hala israrci misin :) peki oyleyse... 14-15 yaslarimdayken teyzdmi tabutta yatarken gordum. anneme dedim arattirdim anneme. o ruyayi gordugum saatlerde teyzemler zehirlenmisler ailece. sonra orman yangini gordum. bizim tarlanin yanindaki tarla sahipleri, daha dogrusu kadina kocasi demis ki hava ruzgarli ates yakma oralarda. findik bahcelerinden bahsediyorum. neyse kadin dinlememis tabi.cali cirpiyi yakmak icin ates yakiyor veee... tabiki ates sicriyor. bizim bahce ve diger tarafimizdaki bahce yaniyor resmen...daha anlatmami ister misin ablacim. :)

0

en güzel bir ruya gördüm ksınıftan bir kıza aşık olmuştum onu rüyamda gördüm ve el ele dolasıyorduk kiza acılmıştım onunla cok güzel vakit geciriyorduk. hic unutmam o rüyayı nezaman aklıma gelince bir hoş oluyorum sanki gercek yasanmıs gibi oluyor gibi hissiyatı veriyor. keşke o rüya bitmeseydi tabi ben söyleyemedin hosnut duydugumu ona karşı kalbime gömdüm toprak attım ve konu kapattım.

0

ortaokul yıllarında bi şeyden kaçarken, çok yüksek bir binanın çevresinde son hızla dengemi kaybetmeden koştuğum rüya. ayağım kaysa düşeceğimi bildiğim halde hala koşarak o çevreyi tavaf ediyor olmam. ama en ilginci ise, bu rüyayı farklı zaman dilimlerinde, (üstüste görmekten bahsetmiyorum, 3 ay-8 ay...) aynısını tekrar tekrar 4 defa görmüş olmam. sanırım ömrüm boyunca da unutmayacam.

0

çocukluğumda yüksekten düştüğümü görürdüm. tam yere çakılacakken uyanırdım

0

bende size anlatmak istiyorum. ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum ama baya uzun bir zaman oldu ve hala unutamadım. rüyamda bir villa tarzında evde yaşıyordum ve kaçak işler yapıyordum. evde sahte para basıyor ve silah imalatı yapıyorduk. çok büyük düşmanlarımız tarafından eve silahlı saldırı yapıldı. çok uzun zaman çatışma yaşandı ve ben kolumdan vuruldum. hastaneye kaldırdılar beni ve hemen tedavi etmeye başladılar. faka kolumdan kursun yerine silahın kendisini çıkardılar. silahtan mermi atmamışlar tam tersine mermiden silah atmışlar. nasıl yaptılar bende anlamadım ve rüya olduğu için pek bir anlam yüklemedim ama hala unutmuyorum. hem çok garip hemde çok komik ve unutmadığım bir rüya olarak sadece bu var. bende sizinle paylaşmak istedim. :)