0

çocukluğumda bana takılan lakap mesaiydi.cidden çok güzel futbol oynardım tabi o zamanlar çocuktuk daha belki on belki onbir yaşındayım.

0

çocukluğumda bana takılan lakap erkek fatma derlerdi bana benim ailem çünkü beni gerçekten erkek gibi yetiştirdi. onun için hep erkek fatma demişlerdir bana lakabı mı seviyor muydun? hayır sevmiyordum çünkü sonuçta ben kizim ama onlar bana erkek fatma deyince benim çok zoruma gidiyordu onun için 18 yaşıma kadar da hiçbir zaman kız olduğumu kabul etmedim evlendikten sonra bir kız olduğumu anladım hep kendimi erkek gibi görüyordum çünkü öyle yetişmiştim. :)

0

çoçukluğumda bana takılan lakap doğan lakabı idi. neden bu lakap konulduğunu hatırlayamıyorum. ama bir süre bu lakapla anıldık. ama hiç bir zaman kocunmadım.

1

çocukluğumda bana takılan öyle çok değişik bir lakap yoktu. ailede ve çevrede genelde şeymoş derlerdi. gerçi hâlâ da şeymoş demeye devam edenler var. fakat ben bu durumdan rahatsız değilim, güzel bence.

0

bir lakap takilmadi ama çok soğuk biri olduğum söylenirdi. aslında hiç değilim. o zamanlar sadece cekingenliktendi.

0

çocukluğumdan bu yöne kadar bana takılan ve hala kullanılan lakap kullanıcı adımdan da anlayacağınız gibi normtala'dır hikayesi değişik ama anlamı benim için çok önemli ve çok sevdiğim bir lakaptır.