0

deri ceket soğuktan korumaz fakat güzel gösterir.mont soğuktan korur fakat güzel göstermez.ben rahatımı düşünüp montu tercih ederim.

1

mont idarelimdir. mont hem ısınma yönden hemde üstüne oturması yönünde iyidir. deri çeketi mecbur kalmadıkça almıyorum

2

mont tercihim olur. çünkü deri ceketlerin insanı ısıttığını düşünmüyorum.

0

mont daha iyidir deri ceketi sonbaharda tercih ederim

0

deri ceket mi mont mu derken anlamadım soruyu mont deri mont olarak algılıyorum çünkü ben kisin deri mont giyerim türlü türlü mont çeşitleri var genelde kase giyerim çünkü com sıcak tutuyor deri mont un derisi soğuk kalıyor:)

0

ikisinid de giyerim fark etmez ama en çok deri ceket yada yünlü ,ceket tercihimdir. şık duruyor gayettee güze ve ısıtıyor da deri ceketi anca kasım ,aralık aylarında giyiyorum. ama kışin yün giyerim içi yün olanlardan kot rengi bı ceket . :)

0

kış için deri ceket yerine mont tercih ederim çünkü; deri ceket resmen soğuk havayı üstüne depolar ve soğuğa karşı dirençsizdir. kaliteli ve kalın bir mont ise; kendini çok iyi muhafaza ve soğuğa karşı korunmada çok etkilidir.

0

mont tercih ederim genelde deri ceket sonbahar ve kışın ilk başlangıç zamanlarında güzel oluyor.

0

kış için ikiside tercih edilebilir ama bana soracak olursanız ben ceketi tercih ederim . yağmurda çamurda giyebilirsin ama montu yağmurda kışta tek giyersin..

0

kis memleketi erzurum da yaşamaktayım ancak kesinlikle mont tercih edilmesi gerektiği kanaatindeyim amma velakin insanlarımız genelde kendinelerine yakıştığını giydikleri için üşümekteler

0

mont daha iyi ama ici yunlu olacak usumemek icin