0
0

arıdan çık korkarım ve hızlı yürüyen böceklerden

0

yılandan korkarım akrepten korkarım okadar

0

kedilerden çok korkuyorum bakışları beni korkutuyor küçükken bir kaç kez üzerime atmışlardı

0

korku mu tiksinti mi emin değilim ama sürüngen hayvanlardan böceklerden farelerden falan çok korkuyorum. özellikle hızlı hareket edenlerini görsem üstüme doğru falan gelse korkudan bayılabilirim. bir kere odamda fare gördüm bşzim terastan girmiş ankaranın göbeğinde olmamıza rağmen. üstelik ev de en üst katta ama bir şekilde girmiş odama beş gün falan giremedim. kapıyı açıp fare tuzağı koymak için babamın arkadaşını çağırdık yani eve o derece. tabi her ne kadar korksam da öldürmek istemedim hayvanı o yüzden zehir ya da kapan falan koymak yerine fare yapışkanı koyduk ortaya da peynir koyduk o gelip yapışınca öyle dışarı atıcaktık ama gelmedi. ben korkup odadan kaçtığım esnada o da çıkıp gitmiş heralde. sonra terasa da bu tuzaktan koyduk iki tane falan fare yapışmıştı. o gece annemle annemlerın odasında yattık ona rağmen çıt sesi çıksa fare sanıp yerimizden sıçradık gerçi belk de fareydi bilemiyorum. fare bide çok hızlı hareket ettiği için ben çok stres oluyorum. sanırım yüksek yerlere tırmanamıyorlarmış filmlerde falan da fare deyince ondan koltukların üstüne falan çıkıyolar sanırım ama en üst katta oturmamıza rağmen bir yolunu bulup bizim kata kadar çıkan hayvan koltuğa da çıkar illa ki.

0

valla ben gölgemden korkan bir insan olduğum için:) cit sesinden korkuyorum zaten.hayvanlara elimden geldiği kadar yardim ederim ama yanlarına pek yaklaşamam. hemen hemen bütün hayvanlardan korkarım. mahalle de küçücük yavru bir köpeğin beni kovaladığını ve çevrede bulunan bütün insanların bana güldüğünü eklemeden geçemiyecem :):)

0

vahşi hayvanlar illa ki herkesi korkutur bunun yanında yılandan fareden korkan da vardır hatta adını duyunca tüyleri ürperen insan sayısı oldukça fazladır aslında çocukluğunda bu şekilde bişeyden korktuğundan olabilir

0

ben hiçbir haşereden hiçbir hayvandan korkmam fakat ev kertenkelesi diye bir hayvan var hem çok tiksinç hem çok ürkütücü evin her yerinde gezebiliyor yazın özellikle balkon kapıları açık olduğu zaman eve girebiliyor çok korkarım her an üzerime düşecekmiş gibi sanırım tavanlarda gezen şeffaf renkli mide bulandırıcı bir hayvan hamam böceği görsen o kadar midem bulanmaz ama o hayvandan midem bulanıyor ve korkuyorum yılanlarla şehirde yaşadığımız için çok karşılaşmıyoruz allahta köpeklerde genelde sokak köpekleri aşılı kediler zaten bizim dostumuz çok severim muhabbet kuşunu çok yalnız ismini bile anmak istemediğim o ev kertenkelesinden çok korkarım ben de fobi

0

fare , çekirge, köpek ,yılan , akrep , ve tilkiden korkarım.

0

evet yılandan çok korkuyorum televizyonda olsun günlük hayatta olsun ne zaman görürsem göreyim çok korkarım

0

aşırıııı derecese yılan fobim var. ama genel olarak bütün hayvanları severim ve korkmam.

0

küçük hayvanlardan korkmak değil de tam olarak sevmiyorum ya

1

hayvanları genel olarak severim ve korumaya çalışırım. bir çok havyanı görmüş ve sevmişimdir. hatta bayanların çok sevmediği ve nefret ettiği fareyi bile severim. ayrıca bunlar dışında balıklar, muhabbet kuşları ile papağanlar, aslanlar, kartallar, şahinler, koyunlar, kuzular, inekler, horozlar, tavuklar, köpekler, kediler ve serçeler gibi birçok daha hayvanı severim. ama illaki sevmediğim hayvanlarda yok değil. hatta onlardan korkarım. örnek olarak yılanlar, akrepler, aslında sürüngen olan tüm zehirli hayvanlardan çekinirim. özellikle akrep ve yılan bunların başını çeker. bana bu hayvlanlar çok itici gelirler. nedeni de tam bilmiyorum.

0

hayvanları çok seviyorum hatta daha çok timsahları ve yılanları seviyorum belgesellerini izliyorum en azından tüm gün onların asaleti güçlü halleri beni etkiliyor ama korktuğum gerçekten korktuğum görsem eve dahi girmeyeceğim tek şey böcek tabi onların da güzel doğamıza sunduğu şeyler var onlar da doğa için çok yararlı hayvanlar ama çok tiksiniyorum. eklem bacaklı olan her şey beni korkutur.

0

fare hamam böceği yılan bunlardan yani özellikle fare

0

fare,yilan ve bide köpekten korkarim

0

evet var, yılandan korkuyorum.

0

fare ve kara fatmadan çok korkarım.