0

hiç bir şey yapamazsınki zaten kaybedecek mişsin

0

karşımdaki insan gerçekten kaybedilmeyecek biriyse herşeyi yaparım

0

eğer bahsettiğimiz bir kişiyi kaybetmekse ve ben onu kaybetmek için bir şey yapmadıysam da kendi kendini kaybettiriyorsa hiç müdahale etmem. yolu açık olabilir. ama benim yaptığım şeyler sonucu onu kaybediyorsam bunu telafi etmek için elimden geleni yaparım. ancak olmuyorsa da zorlamam. belki de yaşamak istediği hayat başkadır ve gitmenin bir yolunu bulmuştur sadece benim yaptıklarımla. ama kişi değil de kaybettiğim bir madde ise üzerinde çok düşünmem. cana geleceğine mala gelsin. umurumda olmaz yani. önemli olan her zaman insandır. kaybetmek yerine kazanmak isterim. hele de benim için değerli ise... kaybetmekten korkmak sanırım sevmek ile doğru orantılı. neyi veya kimi kaybetmekten korkacak kadar çok seviyorum sorusunu düşündüm şuan. ailemi, evleneceğim kişiyi ve kardeşim olarak gördüğüm insanları kaybetmekten korkarım sadece. ama dediğim gibi gitmek isteyene dur demem. bu sadece gidişini geciktirir. gidecek olan zaten valizini hazırlamıştır çoktan engel olamazsınız. bunun için uğraşmamanızı tavsiye etmekten başka yapabileceğim bir şey yok maalesef. sabrınız için hepinize çok teşekkür ederim.

0

müdahale etmek isterim kaybetmekten vazgeçmek için elimden gelen herşeyi yaparım çabuk pes etmem.

1

ben de ağlarım heralde ,ama korktuğumuz her şeyi de kaybederiz hayat böyle. o yüzden kaybetmekten korkmamak pozitife yönelmek en doğrusu. akışa güvenmek gerekir.

1

ağlamaya başlarım çok şey yapmak istesem de kaybetmek kaçınılmazsa eğer bunu kabullenene kadar ağlarım hiç kesintisiz 17 saat ağlama rekorum var :) kabul ettikten sonra susar sindiririm bu olayı.

1

genel olarak bir korkum yok çok şükür. sadece allah korkum var bunun içinde ibadet etmek ve günah işlememek için çabalıyorum.