0

yalnızlık allah'a mahsus olan bir şeydir her insanın bir hayat arkadaşı veya sırrını paylaşabilecek bir dostu olması lazım benim görüşüm kötü tarafı var mı evet var insan dertlerini paylaşabilecek ve sırtıni dayanabilecek bir insan olmadığı zaman psikolojik ve manevi olarak bunalıma girebilir ama bazı insanlar yalnızlığı sever çünkü kendini daha huzurlu ve rahat hisseder olumlu yönü insan bazen hayatının şartlarından ve özellikle şehir hayatında kirli havadan fabrikaların verdiği doğayı kirleten kötü kimyasallardan dolayı temiz hava almış ihtiyacı duyar ve kendini doğaya salar en azından manevi olarak rahatlamış olur

1

ben fazla kalabalığı sevmiyorum mesela etrafimda çok kişi olsa nolcak olmasa nolcak hiç değilse başım agrimaz çok çevre olması iyi ama çok da sürekli yanyana olması iyi olmuyor sakinlik daha iyi bana gore bence ise yaramayan kimseye faydası olmayan insan yanımda olsa ne olur olmasa nolur.

1

insanların yalnız kalması nedeni olumlu yanları olumsuz yanları vardır. bence insanlar hem yalnız kalmamalı hem de bir yandan yalnız kalmak çünkü iyidir yalnız kalmak. açıkçası yalnız kaldığımızda genellikle hiçbir şekilde kimseyle uğraşmak zorunda kalmayız. açıkçası yalnız kaldığımız hiç kimseyle konuşmak zorunda kalmayız. başka aklıma gelen şu anda genellikle insanlar yalnız kalmayı tercih eder özellikle de üniversite dönemlerinde. üniversitede mi tekila değil arkadaş edinmek insanları pek iyi gelmez çünkü üniversite hayatında herkes kendi işine gücüne baktığı için dersini sınavlarına baktığı için genellikle arkadaş edinmek istemezler. hatta arkadaş getirerek onları engeller. sürekli para harcarlar ,sürekli bir yerlere gitmek zorunda kalırlar. o yüzden yalnız kalmak özellikle de üniversite öğrencileri için çok iyidir. kendi kafana takma takılacaksın. kendi kafana göre takılacaksın. olumsuz yanları da vardır tabii ki de genellikle sadece umutsuz yazı galiba arkadaş edinmediğinde insanlar dertlerini ,sıkıntılarını dedim ki kimseye söyleyemem. yalnız kalmamak gerekir o yüzden. insanlar genellikle yalnız kalmayı tercih ederim çünkü yalnız kalmak en azından daha iyidir. kötü insanları görmez onlarla muhatap olmak zorunda kalmazsın. insanlar yalnız kalarak gerçekten de çok iyi yapmış olur. yalnız kalmak kötü bir şey değildir zaten. insanlar neden bu kadar abartıyor yalnız kalmayı. ne var ki yalnız kalmaktan sadece arkadaşlarım olmuyor. ailen hep yanında zaten. o yüzden gerçekten de arkadaş edinmek yani yanında birileri olmak zorunda değildir. insanlar kendi hayatına baksın. yalnız kalmak gibi boş konular gerçekten hiçbir şekilde uğraşmasınlar. yalnız kalmak gibi boş konularla hiçbir şekilde uğraşmasınlar. gerçek hayatımızın her sana iyi olmayabilir.yalnız kalmak genellikle olumlu ve olumsuz yanları bunlardır. yalnız kalmanın en çok da olmayanlar vardır bence.

1

gereksız ınsanlardan kurtulması olumlu oldugunde kımsen olmaması olumsuz

1

bazı insanlar yalnız kalmaktan çok hoşlanırlar kendini dinleyebilmek için ve fazlalık insan seslerinden kurtulabilmek için aslında ben de bu insanlardan biriyim. fakat böyle olmanın ya da şöyle söyleyeyim yalnızlığı abartıp depresif insan kılığına bürünen bir sürü insan vardır. böyle olan insanların genellikle ruhsal sorunları ortaya çıkmaktadır.yalnızlık güzel bir şeydir. fakat dediğim gibi boyuta getirmemek koşuluyla.bazı insanlarda vardır ki bu insanların çevresinde insan olmadan yapamazlar.bu tür insanları anlamakta güçlük çekiyorum sırf yanında biri olsun diye kafasının uyuşmadığı ve normalde olsa yüzüne bakmayacakları insanların yanında oluyorlar.ne bileyim bana komik geliyor. hiç bir zaman yanınızda birileri yada birisi olsun diye kişiliğinizden ve karakterinizden ödün vermeyin.ve tabiki böyle olacaksa yalnız kalın daha iyi.

1

derdini paylaşacak, eğlenecek, gülecek, ağlayacak kimsen yoksa bu çok zor. ama etrafın kalabalık ama işe yarar insan yoksa yalnızlık daha iyidir. derdin olmaz hiç yoktan, basın agrimaz.