0

beni seveni ben kolayca reddederim.hiç öyle duygusala bağlamam.ama benim sevdiğim beni reddederse üzülürüm.o benim için daha zor.tabi bu kişiden kişiye göre değişir.daha da zoru, onun beğendiği kişiyle onu yan yana görmek.

0

ikisi de oldukça zor şeyler bence birini reddetmek gerçekten zor çünkü kalp kırmak istemiyorsunuz bunu ona nasıl anlatacağım diye ince ince düşündüğünüz oluyor. ve bir şekilde anlatmaya çalışıyorsunuz. insan için sevdiği birinden red cevabı aldığı zaman da insan üzülüyor ve kırılıyor ancak iyi düşünmek lazım hayırlısı diye bakmak lazım. birde bence sevgi karşılık görüyorsa daha güzel bir şey okuyor bana göre.

1

sevdiğin kişi tarafından reddedilmek de, seven kişiyi reddetmek de son derece zor durumlar. yine de bir seçim yapmak gerekirse, sevdiğim kişi tarafından reddedilmek daha zor bence. insan doğası gereği reddedilmeye karşı daha az toleranslıdır.

0

ikiside aynı şey aslından birinde o duygu bozuklugunu sen hissediyoısun diğerinde o duygu bozuklugunu karşı taraf hissediyor değişen bişe yok aslında