0

bence en büyük eksiklik yeni üyelerin çok fazla gereksiz sorular soruyor olması ve bunlara soru sorma hakkının kısıtlanması gerekir. ikinci bir eksiklik sorulara cevap vermek hala az kazandırıyor ve yeni gelen üyelerin sacma sapan cevaplar yazıyor olması olması bunların hala engellenmemis olması.

0

kananç elde etmek gerçekten çok zor ve soruların büyük bir kısmı bilgi içerikli

0

sitede gördüğüm en büyük iki eksiklik bulunmakta bunlardan biri okuyankurd arkadaşımın söylediği gibi seviyelerin bir işe yaramaması ve sorumani ekibinin bize bir bilgi vermemesi ikincisi ise şuan kazançların aşırı derecede düşmesi acilen yükselmesi gerekmektedir yarışma var mesela şuan ama yarışmadan sonra kazançlar düştükce düşüyor böyle yapcakalrsa bence yarışma yapmasınlar daha iyi kısaca anlatmak istediğim dağıttığı parayı sorumani ekibi kazançları düşürerek geri alıyor bu benim düşüncelerimdir.

0

sitedeki en en en büyük eksiklik düşük kazançlardır. o kadar uğraş sonucunda anca para elde edilebiliyor. zamanı olmayan kimse kolayca para kazanamıyor. sorumani ekibi mutlaka bu konu hakkında bir gelştirme yapacaktır.

0

sitedeki eksikliklerden biri herkesin de şikayetçi olduğu bir durum kazançların biraz düşük olması.ondan sonra referans kazançlarını misal belirli bir miktara geldiğinde bakiyeye yansıtabilseydik keşke.ondan sonra bu seviyeler ne işe yarıyor.sonra sorumuza ve cevaplarını zaman verilen artı oyların ne işe yaradığını bilmememiz.onlardan kazanç sağlansa çok güzel olurdu.

0

şuan için seviyelerin ne işe yaradığını bilmediğimiz. böyle birşey var ama ne olduğuna dair bir açıklama bile yapılmıyor. o kadar soru açılmasına rağmen bu konuda.