0

normal şartlarda gece saat 10 ila sabah saat 05 00 5.30 arasıdır

0

akşam çocuklar için 9 la 12 arası çocukların gelişimi için bu saatler çok önemli boyları uzaması için yetiskenlerde her saat uyuya bilir ben fırsat buldukça uyurum uykuyu çok severim uyku herşeydir bana göre xxxx:

0

valla normalde bir müslümanın yatsı namazını kıldıktan sonra uyuması ve gece teheccüd namazına kalkması gerekmektedir. dinimiz az uykuyu önermiş ve sabah namazından sonra uyumayı da rızığa mani olduğu söylenmiştir. bir müslümana 6 ile 7 saat uyku yeterli olduğu belirtilmiştir .
.

0

uyanması gereken saatler akşam saat 10 da kesinlikle uyunmalidir. çünkü akşam 10 dan sonra hucrelerimiz yenileniyor o yüzden genellikle saat 10 dan sonra uyumali ve 7 8 saat tam uykuyu almalıdır.

0

insanın en iyi gekişimini tamamladığı saatler 22:00 ve 02:00 saatleri arasındadır bu saatleri uyuyarak geçirmek faydalıdır düzenli bir uyku günü daha verimli geçirmemizi sağlar günlük 7 saat uyku yeterlidir diye düşünüyorum malesef bizim öğrenci evlerinde kalanlar bu düzeni sağlayamıyorlar bir kaç düzenli uyumaya çalıştım gerçekten de uykumuz düzenli olunca alarma bile gerek kalmadan istediğimiz saatte rahatlıkla uyanabiliyoruz

0

uyunması gereken saatler gece 11'de uyunması gerek.melatonin salgılıyoruz karanlıkta ve vücut için çok gerekli.yenilenmemizi salgılıyor.