0

ayyy keşke öyle bir şey olsada hep o aralıkta cevaplasam ne güzel olurdu.herkesin kazanması gerek bu sistemde .

0

muazzam olur.herkesin gönlünde taht kurar.

0

öneriniz üzerine biraz düşündüğüm zaman, sitedeki aktifliğin arttırılması bazında güzel etki yapabilecek bir öneri. keşke bu soruyu yazarken etikette sorumani niye belirtiniz site yönetimi bu konudaki önerinizi daha net bir şekilde bilgi sahibi olurdu.aslında hepimiz buraya emek veren insanlar olarak bu tarz küçük fakat verimli jestlerin bizim açımızdan dışsal motivasyon kaynağı olarak güzel etki yapabileceğini düşünüyorum. elbette ki değerli site yönetimi bu konuyu değerlendir bununla ilgili bizlere bizlere güzel sürprizler yapacaklardır.

0

çok mantıklı olur. baya baya güzel olur hemde herkes nasibini alır. özellikle artı iki kazancın olmadığı zamanlar bu yapılabilir bence.

0

güzel fikir belirli saatlerde kazandırması talep edelim sesimizi belki duyarlar

1

kesinlikle. sitede çevrimiçi kullanıcı sayısını artırmak için ara ara böyle uygulamalara da ağırlık vermeli sorumani yönetimi.

0

evet gerçekten güzel ve mantıklı bir fikir.

0

çok güzel olur insallah onuda verecektir

0

sorumani zaten bir çok güzel ayrıcalık tanıyor.evet dediğinde güzel olur ama yarışmaları gayet güzel zaten üstelik her gün farklı yenilikler geliyor.

0

bence çok güzel olur bizler için çalışıyorlar ve bizleri hergun mutlu ediyorlar burayı ondan çok seviyorum bağımlısı oldum ;)

0

muhteşem olur daha çok kişi yarışır güzel olur soru ve cevaplar artar

0

büyük ihtimalle unun gibi bişey olacak süpriz diye tahmin ediyorum.