0

ben yaklaşık olarak 1 haftadır tanıştım bu siteyle ve şu anda 25 liraya yaklaştım.600'ün üzerinde soru çözdüm. burada sadece soruyu cevaplamak yetmiyor belli başlı kurallar var onlara da uymak gerekiyor aynı cümleleri veya kelimeleri tekrarlamamak lazım. kes kopyala yapıştır ya da google translate uygulamasından direk çeviri yapmamak lazım verdiğiniz cevabın soru ile alakası olması lazım gibi bazı kurallar var sanırım bunlar da dikkate alınıyor zaten sınıra gelince hemen para hesabına geçmiyor site kurallarından okuduğum kadarıyla önce talepte bulunuyorsun sonra inceleniyor ve incelemede uygun görülürse 3 iş günü içerisinde hesabına para yatırılıyor.

1

2500 cevap 25 tlye mi denk geliyor? yıkıldım şuan bende baya bir vakit harcamama rağmen daha 2 liradayım. sanırım düşündüğüm gibi olmayacak ve sıkılıp bırakacağım. ama epelek’in de dediği gibi uzun cevap yazmak etkili sanırım. uzun uzun açıkalayabileceğimiz yorum fikir sorularına bakalım artık ne yapalım.

1

2 kere 25 lira ödeme eşiğine geldim ve 50 lira ödeme aldım. şu anda 16 liram var. bu hafta bir 25 lira daha talep ederim umarım.
soru ve cevap sayısına göre aldığınız miktar oldukça az. biraz uzun cevaplar yazarak gelirinizi artırabilirsiniz. bilgi sorularında bunu yapamıyoruz tabii onun için biraz yorum sorularına yüklenirseniz kazancınız artacaktır.

1

yok nerde 24 e anca yaklasti senin kac@arya

1

2500 cevap 25 tl y denk geliyo zor ya biraz daha arttırılmalı bence

1

senin geçmiş olman gerekmiyor mu, profiline baktım da o soru ve cevap ta sanırım 25 tl eder .