0

başımdan geçen en kötü olay bir kavganın ortasında olmam kesinlikle ne yapacağımı bilmiyordum her iki tarafta birbirlerine saldırıyordu ve ben ne yaptıysam aralarından kurtulamadım daha sonra silah sesleri duydum ve korkudan sadece yere yatıp uzandım o anı asla unutamıyorum.

0

bir gün arkadaslarımız ile bir cafeye gittik. cebimizde 300 lira para var baskada yok. yedik,içtik deli gibi eglendik. sonra alkol içmeye karar verdik. bi kac kadehten sonra kendimizi kaybetmişiz. sürekli alkol içmisiz ve yemek yemisiz. en son kendimize geldik ve hasabı istedik. 3 binlira gibi bir hasap geldi. hasabı ödemek için arkadasın telefonu sattık. bundan daha kötü bir olay yaşamadım.

0

başıma gelen en kötü olayı soruyorsanız. rabbim tabi beterinden korusun ama yine de kötü olan olaylar çok fazlası ile yaşadım ve yaşıyorum. ama tekrar söylüyorum rabbim benim başıma gelen hiç bir şeyin başkasının başına gelmesini istemem. bu da ayriyetten belirtmek isterim. ve şuan düşündüm de bu konuyu buraya yazmaktan vazgeçtim. sanki buraya yazsam. yazdığımdan daha kötü olaylar başıma gelecekmiş gibi oldum. onun için affedin sağlıcakla kalın. inşaallah hiç kimse çektiğim sıkıntıları çekmesin diyorum ve sağlıcakla kalın. kusurum olduysa affola.

0

babamın vefat etmesi bu yaşıma kadar yaşadığım en kötü şeydir.