0

sistemi vardır 1000 soruyu tek tek elle bakamaz sistemden kopya icerik olup olmadıgına bakılıyordur kopya ise o kadar para kesilir cekerken.

0

her yere yazdığım gibi buraya da yazıyorum ama bir cevap yok,kendi uzun emek vermek suretiyle yazdığım yazım göndere defalarca bastığımda gitmedi çok kötü oldum ne yapacaktım hem emeğim kayboldu hem de yazımı oradan kopyalama hakkım yok bu nasıl şey bunun bir çözümü olmalı

yani ben kendi yazım kaybolmasın diye kopyalayıp word e yapıştırıp oradan almak istedim, tamamen teknik kopyalama bu kez de kopyaladınız ibaresi geldi çıldıracaktım o an muhatap bulamadığım için ve hala daha muhatap yok

0

soru money boşuna 3 iş günü içinde ödemeleri yapacağını söylemiyor bu 3 iş günü içerisinde tüm verdiğimiz cevapları inceliyorlar ve sitelerle karşılaştırıyorlar zaten bunları araştıran sistemler mevcuttur diye düşünüyorum ellerinde yoksa tek tek her soruya bakıp bakıp karşılaştırmak zor olur.

0

yani burası sayesinde araştırıp öğrendiğim çok şey oldu. araştırıp öğrendiğim şeyleri copy-paste yapmayıp kendi cümlelerimle ve fikirlerimle yazıyorum genelde. copy paste olan şeyler genelde belli ediyor kendini zaten, ayrıca bunları araştıran sistemler de mevcut.

1

herkes her soruyu bilecek diye kural yok. ben bilmediğim soruları googledan araştırırım. cevabını öğrenirim ve bulduğum kaynaktan bir iki değişiklik yaparak da cevabını yazarım. direk o kaynağı kopyala yapıp buraya copy paste asla yapmam. cevabı kaynaktan bakıp buraya aktarmanın yanlış bir uygulama olduğunu düşünmüyorum. herkes bir yerlerden bakıyor sonuçta, araştırıyor en azından. ezbere çok kişi gibi soruyla alakasız cevapları yazmıyor sorunun altına cevap diye.

0

karsilastirma yapabiliyorlar siteler arasinda... sorumani tespit etmesr bile uyeler tespit ederse egrr uyelerde sikayette bulunuyor.