0

kırmızı mercimek çorbası bulgur pilavı yeşil fasulye salata cacık ve meyve olarak da karpuz bu akşamki yemek menüsü bu şekilde

0

kırmızı mercimek çorbası bulgur pilavı yeşil fasulye salata cacık ve meyve olarak da karpuz bu akşamki yemek menüsü bu şekilde

0

taze fasulye, sebzeli bulgur pilavı, salata var bugün bir şekerpare yaptım. çok şükür bugün de doyduk. zaten yaz günlerinde sebzeli yemekler çok güzel oluyor. tatlı olarak yazın şerbetli tatlı tercih etmiyorum ama eşim istedi. dedi şekerpare yapar mısın ben de yaptım. güzel oldu. herkese afiyet olsun.

0

bu akşamın yemek menüsü aslında yok. otele gidiyoruz ve yemekleri kendimiz seçeceğiz.. bakalım neler var. varsa kabak yemeği ya da patlıcan falan yerim.. patates kızartması yapmışlarsa ondan da yerim. tabağıma ne varsa dolduracağım gibi gözüküyor çünkü güne baya erken başladık, turla birkaç yer gezeceğiz ve muhtemelen akşama kadar enerjim bitecek. o yüzden de inanılmaz aç olabilirim her şeye saldırabilirim..

1

herkes akşam yemeğinde ne yediğini detaylı bir şekilde yazmış. ben akşam yemeği yemiyorum şahsen. karnım aciktigi zaman karnımı doyurabiliyor olmak benim için yeterli bir durum hâline geldi. gün içinde ne zaman acıkırsam o zaman yiyorum ve ne yediğimin bir önemi olmuyor. yemek için yasayan değil de yaşamak için yiyen bir insan olarsk söylüyorum ki bu durum inanın bana çok daha iyi.

0

bu akşam yemeği yiyeli epey zaman oluyo . sebzeli bulgur pilavı, biber kızartması, cacık ve yoğurtlu çorba vardı. cayın yanına gelin pastası yaptım. bi güzel yemeklerimizi yedik çayımızı gelin pastası eşliğinde içtik. ondan sonra meyve dönemine geçtik. eşim pazardan mısır almıştı onu haşladım. yanınada üzüm bu geceki menümüz bu idi .normalde daha ağır yemekler yaparım ama bugünkü soru bu menüye denk geldi . umarım beğenilmiştir.

0

tavuklu nohut ve pilav vardi menude. bu aksam arkadasimdaydim yemekte.

0

bu akşam arkadaşımarkadaşımın da sevdiği bir yemek,oturtma vardı.içeriğini ben hazırladım pişirmesini annem yaptı.ve gerçekten patlıcan ile yapılan mükemmel bir yemek.

0

bu akşam şu anda hazırlıyorum tarhana çorbası salata ve makarna yapıyorum.

1

hafta sonu anne eli değerek hazırlandı yemeklerim. onun için bugün ne pişireceğim derdim yok.
yoğurt çorbası, yaprak sarması ve kabak tatlısı.
herkese huzurlu sofralar, şifa niyetine sevdikleriyle yiyeceği yemekler.
şimdiden iyi akşamlar ♡

0

terasta mangal var akşamın menüsünde, misafir geldiğinde fiks oldu artık.

1

dün kendi evimden istanbul'a oğlumun evine geldim. gelirken patatesli börek yaptım o var.. cepte.. bir de birazdan çorba yapacağım sıcacık içeriz.. terbiyeli tavuk çorbası yaparım diye düşünüyorum zira tavuk çıkarmış buzluktan onunla da şinitzel yaparım.. yanına patates kızartması ve pilavda yaparsam.. salatamız da olur.. yeter bize.. anne oğul afiyetle yeriz inşallah.

0

barbunya pilaki, pirinç pilavı,kabaklı havuçlu tarator var akşam menüsünde :)