1

ismek kursları ya da meslek edindirme kurslarına katılarak kendinizi bir ya da bir kaç alan, branş üzerinde geliştirebilirsiniz. çağımızın teknolojisi olan bilgisayar kurlarına katılabilirsiniz. iyi bir bilgisayar kullanıcısı olarak, kendinize yeni ek gelir kapısı aralayabilirsiniz. ayrıca muhasebe alanında olan bir meslek edindirme kurslarından faydalanabilirsiniz. öte yandan kuaförlük, dikiş nakış, iğne oyası, saç ve cilt bakım kursları, soğuk ve sıcak mutfak aşcılığı, pastacılık, makine dikişi kursu gibi bir çok kursa katılabilirsiniz. bu kursların hemen hepsi ücretsiz olan kurslardır. kurslara sadece kimlik belgenizle başvurmanız yeterlidir. toplam başvuran sayısı en az 12 kişi olduğunda bir branştan kurs açılmaktadır. bu kursların süresi ders toplam saatine göre değişmektedir. bir ayda biten kursta var, 8 ayda biten kurslarda bulunmaktadır. tüm bu kurslar devam zorunluluğu vardır. kursun sonunda yapılacak bir sınavla hak eden kişilere de ayrıca kurs belgesi verilmektedir. tüm herkesin boş vaktini güzelce değerlendirebileceği bir etkinliktir. illerde bulunan, işkur dairesine, ya da belediyelerde olan ismek kurslarına, veya halk eğitimi merkezlerinde yer alan kurslara katılabilirsiniz. siz de kendi portföyünüze yeni bir alan daha katmış olursunuz. özellikle belli bir yaşa gelmiş insanlarında hoşça ve kaliteli bir zaman dilimi geçirerek bu yerlere gitmesi adlarına faydalı olacak en isabetli davranış olacaktır.

0

muhasebe olabilir, kuaforluk, guzellik, sac bakim, cikt bakim gibi kurslar olabilir. gunumuzde surekli is ilanlarini gordugumuz islerin kurslarini goruyorsan kacirma derim. bende bir meslek edindirme kursuna gittim kuaforluge, simdi 7 yil kadar oldu kuaforde calisiyorum mesela. manikurist olarsk.

0

meslek edindirme kursları halk eğitimlerin açtı bir sürü kurs vardır size uygun olan ahçılık el sanatları dikiş nakış bilgisayar yabancı dil kursları bulunmakta bazı yerlerde girişimcilik hasta bakıcılığı gibi bölümlerde bulunmaktadır size hangisi uygun gelirse ona göre seçebilirsiniz

0

meslek edinme anlamında girişimcilik kurslarını öneririm ve tavsiye ederim.