0

site hem bilgi edinme yönünden hem biraz harçlık kazanma yönünden faydalı bir site.bazen biraz araştırmak zorunda bile kalıyorsun.ben üç aydır buradayım hem bir şeyler öğreniyorum hemde 350 lira civarı harçlık kazandım.

1

tabiki faydali insanlar burda hani para kazanmmak belki ilk hedeftir bu doğru.sonrasında ise tabiki insanlar soru sorar belkide hani cevabını biliyordur ama genede başka kisilerden farklı cevaplar bilmek insanın daha çok ufkunu açıyor gercek den sonrasında yeni sorular ve cevaplarina bakar çünkü belli şekilde katagoriler olduğu için ordan cevapları daha basit bulabilir bence hemde burda gercek den güzel vakit gecirir hemde para kazanabilirsiniz vaktinizi burda geçirip başkalarına tabiki onerebilirsiniz hemde burda ogrendiklerinizi başkalarına da aktarabilirsiniz ben çok şey ogrendim hemde çok para kazandım.

1

bence oldukça faydalı bir site hem bilgi ediniyor hemde bilgi alışverişi sağlıyoruz. fakat , soru soran arkadaşlar bazı soruları çok kısa düzeyde soruyorlar buda kimse için çok bir fayda sağlanıyor daha kapsamlı daha güzel sorular olabilir benim fikrimce .

2

yaklaşık 3 aydır bu sitedeyim kardesim hem maddi hem de manevî olarak epey bir kazancım oldu.bilmedigim birçok şeyi öğrendim ve konusmalarim baya değişti. yeni kelimeler, anlamlı düzgün cümleler kurmaya başladım. her anlamda çok faydalı bir site. herkese tavsiye ederim.