1

ben çalıştığım için pek girmem fırsat bulamıyorum.sürekli evde olsam girmeye çalışıyorum.bana göre herkes güzel bir etkinlik bekliyor,güzel bir etkinlik gelirse sitenin aktifligi cogalacaktır diye düşünüyorum.

1

beyin bedava modu aktif oldukça benim canım sıkılıyor çünkü bu mod çok uzun süreli açık kalıyor sitede, abuk sabuk sorulara da bir engelleme gelmediği için bir çok kişi bundan şikayetçi ve sitenin sessizliğe bürünmesi bu yüzden. buna umarım bir çare bulunur, pek sevimli bir durum değil çünkü.

2

her şeyi siteye bağlamak da doğru olmaz. buraya üye olan çoğu arkadaşımız üniversite öğrencisi ve sınavlar başladı. o yüzden böyle sessiz sakin dönemler zaman zaman olacaktır.

1

kazanç oranlarından insanlar sanırım az buldukları için gelmiyor. kabul bana göre de çok az ama hiç değilse bir kazanç sağlaya biliyoruz. fakat bu sessizlik böyle giderse sayfa kazanamadığı için sayfayı kapatırlar diye düşünmeye başladım.

1

yarışmalar olmayınca ve son 4-5 gündür sürekli beyin bedava modu açık olunca kimse girmek istemedi... bazılarının anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesinde sınavları vardı bu haftasonu... bu sebeplerden dolayı giren olmadı. bende beyin bedava modu açık diye girmedim bir süre. çünkü şu isim ve atasözü anlamı soran yazarın soruları çıkıyordu karşıma. bende inat ettim girip cevaplamadım.