0

ya ben aynı zamanda soru hazırlamaya çalışıyorum burada sormak için. o yüzden siteye girişlerim düştü. ama biraz soru çıkartıyorsam biraz sitedeyim. dengelemeye çalışıyorum. birde bu aralar işlerim var. o yüzden az girebiliyorum

0

vallahi bende kazanç ve yarışma durumundan rahatsız oluyorum ama genede her saniye burda oluyorum @muffin kardeşinde dediği gibi yarışma yok ve kazanç az diye siteye girmemezlik yapmak doğru olmaz. biz sesimizi duyurup talep ediyoruz zaten ama adamların bunun için durumu yoksa bizimde onlara anlayış göstermemiş lazım. sayfaya girmeyerek veya sitem etmek yerine talep ederek bekleyin. elbette herşey yoluna girecektir.

0

muffin kardeşim kesinlikle haklısın ama farkettiysen kazançlar baya düştü ve sorumani bu aralar yarışmada düzenlemiyor ben şüphe duymaya başladım acaba ödemeler konusundada sıkıntı yaratabilirmi diye iki kere ödeme aldım sıkıntısız bi sekilde ama bu sefer bilemiyorum sorumani pek ilgisiz.

1

insanoğlu olarak nankörüz biraz bol bol verirken buradayız , kazançlar düşünce ya da yarışma yokken herkes köşesine çekiliyor.