1

istanbul'da kesinlikle en doğru tercihtir metro. kısa sürelerde, kalabalık olsa bile bazı saatlerde yine de en tercih edilebilen ulaşım ağıdır.
şimdilerde oğlumun istanbul'da oturduğu evi de cadde üzerinde ve tam karşısında yeni hava limanına gidecek olan metronun durağı inşa ediliyor. oğluma adapazarı'ndan gelmek çok kolay olacak. buradan otobüse bineceğim. marmaray ile karşıya geçip, gayrettepe metrosuna binip tam evin önünde metrodan ineceğim. şu sıralar tek olumsuz tarafı tabii çok gürültü olması, olsun değecek anlattığım gibi.

0

şehir içinde trafik çok olduğu için gideceğim yere metro ile gitme imkanım varsa elbette metroyu tercih ederim.metro gitmiyorsa gideceğim yere o zaman otobüsle giderim

0

eğer göz zevkinize önem veren biri iseniz otobüs sizler için uygundur.ama nasıl gittiğimin bir önemi yok yeter ki hızlı olsun derseniz metroyu tercih etmelisiniz.ki ben de üniversite öğrencisi olduğum için ve de üniversiteme en yakın toplu taşıma araç metro olduğu için metroyu her gün kullanırım.

0

eğer uzun mesafe yol gideceksem daha kısa sürede ulaşabilmek için metroyu tercih ediyorum. fakat normal bir mesafe gideceksem otobüsü tercih ediyorum. metro otobüs gibi ara caddelere girmediği için ağırlıklı olarak otobüs kullanıyorum. birde metronun her güzergaha hattı yok. otobüsün ise her güzergaha her mahalleye hattı var. genelde insanlar aktarma usulüyle gidiyorlar ama ben bunu arada sırada yapıyorum.