0

ilk başta çok üzülürüm ve ne yapacağımı sasiririm. daha sonra da başka yollar deneyip ne yapacağıma karar veririm ve o yoldan devam ederim . ardından başka bir araç bulurum eger bulabilirsem yada mecbur taksi ile giderim yada yururum gideceğim yere bağlı olarak. ben zaten çoğu zaman yürümeyi tercih ediyorum ve genel olarak otobüs kullanmıyorum.

0

son otobusu kacirirsam mecburi gidecegim yer uzaksa taksiyle giderim

0

beni gidecegim yere birakacak birini arardm eger bulamazsamda oturup aglardim

0

son otobüsü kaçırmamak için gideceğiniz yere vakti zamanında gitmek daha makbüldür

0

ilk olarak arkadaşlarımı ve ailemi ararım yardım isterim. sonra aktarma otobüsleri bulmaya çalışırım. baktım olmadı paraya kıyıp uçak bileti alır öyle giderim. o da olmazsa otostopla gitmeye çalışırım.

0

eğer bir yere vaktinde yetişmem gerekiyorsa taksiye biner giderim. değilse yaya giderek bir yandan da otostop çekerim

0

son otobüs kaçtıysa son uçağı araştırırım başka bir ile gideceksem.şehiriçi otobüs ise o kolay taksi tutarım öyle giderim eve.taksiye verecek param yoksa taksiciye en yakın atm de durmasını rica eder para çekerim.büyük bir problem yok ortada yani.

0

yürürüm. alternatif ve kestirme yoldan yürürüm.

0

son otobüsü kaçırsam babamı ararim, abi veya bir takımımı ararim gelin beni alım-satım. yada olmadı param varsa taksi tutar onun la giderim. oda mi olmadı taksiye atlar paranı gittiğimiz yerde verecekler der giderim.

0

babamı veya bir akrabamı ararım gelip beni alması için. eğer onlar da gelemezse o şehirde bir akrabam varsa gider onlar da kalırım.

0

farklı yollar denerim en kötü otostop çekerim öyle giderim .d