0

evet bence de sorumani 2 artı kazanç getirsin referanslar kaçmasın çünkü benim de 3 tane referansı var sanırım bir tanesi sadece bir kere ödeme limitini ulaşmış ama ödemesini alıp almadığını bilmiyorum diğer iki tane referansım da ara sıra katılıyor herhalde çünkü ben sorduğumda derslerimiz var sınavlarımız var diyor.

0

evet katılıyorum eğer iki kat kazanç devam ederse daha iyi olur öbür türlü hiç ilerlemiyor.

0

aynen katılıyorum buna hadi yarisma bitmeden iki kat kazanc gelmelidir sorumani duy sesimizi.

0

gerçekten x2 kazanç etkinliği gelse çok güzel olacaktır diye düşünüyorum. çünkü 25 lira olan alt limiti tüm üyeler kısa bir süre içerisinde ulaşmış olacaktır.o yüzden daha çok aktiflik olacak ve daha güzel bir site haline gelecektir ancak bu seferde herkes saçma sapan sorular soruyor. şu saçma sapan sorulara site gibi bir çare bul su çok güzel olacak diye düşünüyorum.x2 kazanç etkinliği bana göre yarışmadan daha güzel bir etkinlik gibi geliyor. ancak şu büyük yarışma harici diğer yarışmalardan kesinlikle daha güzel bir etkinlik keşke her hafta bir kere değilde kere yapılsa diye düşünüyorum.

0

evet keşke 2x kazanç tekrar olsa çok iyi olur. gerçekten de en azında bizler de yılbaşına kadar para kazanmış oluruz ve yılbaşına paralı girmiş oluruz ve sorumani gerçekten bu soruyu görüyorsan lütfen cevap ver ve bizler için 2x kazancı bir daha getirmenizi istiyoruz. zaten bu yarışma yılbaşı günü bitiyor ve bizler zaten ödeme talebinde bulunup alamayacağız ondan dolayı en azından 2x kazançdan kazandığımız parayı talep edip yılbaşında harcayabiliriz. bize bu iyiliği yapsanız bence çok güzel olur.
zaten bu zamana kadar elinizden gelen her şeyi yaptınız inşallah yaparsınız diye düşünüyorum.

0

sorumani kazanç çarpı iki ödüllü yarışma gelmelidir

0

ben bu konuyla şimdilik ilgilen miyorum bbaşkan