0

yeni bitti ama keşke yine gelse çok iyi olur herkes bunu bekliyor ve gelirini ancak o zaman arttırıyor.

0

daha eni bitti gerci ama.. gelse tabi hepimiz icin iyi olur. ama iste bu arada sitenin kazanmasi lazim bize surekli iki kati kazanc etkinligi yapmasi icin. herkes siteye girdigi zaman bir kere reklamlara tiklarsa belki site daha fazla kazanir ve bize 2x kazanc veya yarismalar yapilabilir.

0

en kısa sürede olsun ama yaaa. çünkü gerçekten o zaman çok iyi kazanç sağlıyordum iki kat kazanç olmayınca gerçekten çok az kazanç sağlıyorum ve hevesim kırılıyor. iki kat kazanç olduğu dönemler de çok hırs yapıyorum ve daha çok kazandıkça daha çok kazanasım geliyor. fakat normal zamanlarda yazıyorum yazıyorum bir bakıyorum verdiğim cevap destan gibi olmuş fakat kazancım neredeyse hiç değişmemiş. böyle olunca da insanın bir miktar hevesi kaçmıyor değil. her zaman söylerim burası benim sanal kumbaram diye ama tam bir hafta giremedim siteye iki kat kazanç bitti ertesi gün yine girdim yazdım yazdım bir de baktım başladığım noktaya çok yakınım hala. bugün kendimi girmek için zorladım resmen çünkü belirlediğim yerin çok gerisindeyim. bu bir haftayı kapatmak benim için gerçekten çok güç olacak ama bende elimden geleni yapacağım. evet hiç bir para kolay kazanılmıyor fakat gerçekten bende çok emek vermeye gayret ediyorum.
en azından iki kat kazanç tekrar gelse ve yine bir hafta sürerse hiçte fena olmayacak benim için. hem geçen bir haftalık geri kalışımı düzeltirim hem de kazandıkça daha çok kazanmak için daha fazla aktif olurum ki bu site de bulunan diğer arkadaşlarımın da benimle aynı fikir de olduklarına inanıyorum. çünkü ne zaman iki kat kazanç gelse hepimiz de bir hırs başlıyor ve hem daha çok soru çıkıyor ortaya hem de bizim cevaplarımız daha güzel oluyor. böyle normal zamanlarda verdiğimiz cevaplardan tutun sorduğumuz sorulara kadar çok daha zorlanıyoruz. sorumani ekibi inanın başlarda çok daha fazla iki kat kazanç yapıyorlardı. evet yarışmalar da fazla yapılıyordu fakat yarışma yapılsa maalesef ben sıralamaya giremem çünkü iş yerinde çok sık giremiyorum mümkün olan her boş zamanımda girmeye çalışıyorum fakat yarışma olunca sıralamaya girmeniz için sürekli aktif olmanız lazım. çünkü iki yarışma da sıralamaya girdim ve gerçekten ikisi de benim için kolay olmamıştı. neredeyse yirmi dört saat aktif olduğumu biliyorum ki buna rağmen hiç bir zaman birinci olamadım genelde ilk üç yada ilk onun en alt sıralarındaydım. yarışmadan daha çok bence iki kat kazanç gelse ve bir hafta da bizimle kalsa gerçekten mükemmel olacağını düşünüyorum.

1

bir daha ne zaman olur bilmiyorum ama kazançlara bir ayarlama yapılırsa çok iyi olacak. iki kat kazanç uygulamasında hareketleniyor biraz kazançlarımız. ortalama sabit bir ücret daha faydalı olacaktır.

0

iki kat kazanç bir daha ne zaman geleceğini bilmiyorum. ama ben buraya kayıt olduğundan beri sadece ilk kayıt olduğu zaman bir iki gün iki kat kazanç vardı ondan sonra ben iki kat kazanç görmedim. ama gerçekten iki kat kazanç gelse güzel olurdu bence.