0

yani bu konu hakkında birçok ağızdan farklı farklı şeyler duyduk ama ben tüketmiyorum taze yeşillikler ve limonla tüketiyorum.

0

ünlü bir yazarın yazdığı bir çocuk kitabında doğru bildiğimiz yanlışlar bölümünde bu konuda eğer balık tazeyse yoğurtla afiyetle yenilebilir deniliyordu. fakat ne kadar doğru bilmiyorum. en iyisi bu tür konularda uzmanından bilgi almak gerekir. çünkü zehirlenmeler çok tehlikeli vakalardır. eğer böyle bir durumla karşılanırsa hemen doktora başvurulmalı.

0

balığın tazeliğine güveniliyorsa tüketilebilir diyorum

0

balık tazeyse tüketilebilir ama dikkatli olunmalıdır.

0

balığın yanında balık yada ayran asla tüketilmez aksi taktirde zehirlenmeler olabilir. bu zehirlenmeler kesinlikle hafife alınacak gibi olmaz onun için dikkat etmek gerekir.

0

balık taze olursa hiç birşey olmaz deniliyor. ama ne derece doğru bilmiyorum ikisini aynı anda yemeyi tercih ederim ben ,

0

zehirler diyorlar. ama türk milleti olarak birşeydem zehirlenincede yoğurt yedirirler. garip yani :d ama balık taze olursa sorun olmaz diye duymuştum

0

balık taze olursa yanında ayran içilirmiş bende içmiyordum

0

süt ürünleri tüketmek balığın yanında zararlıdır.çünkü aksi takdirde zehirlenme olabilir.bunun nedenide balığın taze olmamasından dolayı olabilir.

0

uzmanlar balığın yanında yoğurt ayran gibi yiyecekleri önermiyor zehirleme yapıyor diyorlar ama bence taze yoğurt yani yeni yapılan yoğurt ve evde yapılan kendi ayranımız olduktan sonra yenilebilir şahsen ben bazen yiyorum birşey olmuyor ama unutulmamalıdır ki taze yeni hazırşanmış olması gerekir.