0

bununla ilgili aslında bir çok fikir ortaya atılmıştır. fakat reenkarnasyon diye bir şey kesinlikle yoktur. kuran-ı kerim de de açıkça belirtilmiştir. öldükten sonra ne bedenen ne de ruhen dünya ya tekrar dönemeyiz. elimiz de tek yaşam şansımız var. bu dünya da imtihandayız biz ve imtihan için tek bir tane hakkımız var. ayrıca mantıklı olarakta düşününce zaten reenkarnasyon size de saçma gelmiyor mu? ne yani ölüyoruz ruhumuz bedenimizden çıkıyor başka bir bedene giriyor. bunun olma ihtimali yok bence. her bedenin kendi ruhu vardır ve bu değişmez bir şeydir. öyle olsa mutlaka bizlerin haberi olur bize bildirilirdi diye düşünüyorum.

0

reenkarnasyonyona inancım yok ama hikayelerini dinledim çok çarpıcı hikayeleri var mesale öldügümüzde ruhumuz ahirete intikal eder ama hikayede öldükten sonra ruhumuz dogum hastanesinin önüne gidiyormuş dogacak olan bebeğin içine girmek için bu sadece bir hikaye ben inanmıyorum sadece bir komple teoridir

0

müslümanların inancına göre böyle bişey asla mümkün değildir eğer böyle bişey olsaydı kutsal kitabımız kuranı kerimde geçerdi diye düşünüyorum sizin düşünceleriniz nelerdir bilmem ama :)